Povezane vesti

U Kragujevcu podnete dve krivične prijave zbog opojnih droga

Blic pre 24 dana
Pripadnici Ministarstava unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivične prijave protiv 19-godišnjeg i 23-godišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je u noći između 22. i 23. februara... »

Uhapšen muškarac iz okoline Kragujevca zbog četiri razbojništva

Danas pre 24 dana
Kragujevačka policija uhapsila je M. M. (39) iz okoline Kragujevca zbog četiri razbojništva u kojima je uz pretnju oružjem oteo ukupno 300.000 dinara, saopšteno je danas.
U policijskom saopštenju navedeno je da je M.M. od 14. januara do 20. februara na području Kragujevca, maskiran fantomkom, ušao u dve prodavnice, poslovni prostor i apoteku i uz pretnju oružjem od zaposlenih oteo ukupno 300.000... »

Uhapšen razbojnik iz Kragujevca: Maskiran fantomkom pljačkao prodavnice i apoteke

Blic pre 24 dana
Pripadnici Ministarstva unutraššnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (39) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvrššio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držžanje, noššenje i promet oružžja i eksplozivnih materija. Kako je saopšštila Policijska... »

Pao fantom iz Kragujevca: Maskiran i naoružan upadao u prodavnice i apoteke!

Kurir pre 24 dana
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (39) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Kako je saopštila... »

Uhapšen zbog četiri pljačke i oružja

RTV pre 24 dana
RTV: Uhapšen zbog četiri pljačke i oružja
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (1980) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Kako je saopštila Policijska uprava u Kragujevcu, sumnja se da je on od 14. januara do 20. februara ove godine na području Kragujevca, maskiran fantomkom, ušao u dve prodavnice, poslovni prostor i apoteku i uz pretnju oružjem od... »
©2019 Netmark d.o.o.