Povezane vesti

U Kragujevcu podnete dve krivične prijave zbog opojnih droga

Blic 23.02.2019
Pripadnici Ministarstava unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivične prijave protiv 19-godišnjeg i 23-godišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje… »

Uhapšen razbojnik iz Kragujevca: Maskiran fantomkom pljačkao prodavnice i apoteke

Blic 23.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutraššnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (39) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvrššio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držžanje, noššenje i promet… »

Uhapšen muškarac iz okoline Kragujevca zbog četiri razbojništva

Danas 23.02.2019
Kragujevačka policija uhapsila je M. M. (39) iz okoline Kragujevca zbog četiri razbojništva u kojima je uz pretnju oružjem oteo ukupno 300.000 dinara, saopšteno je danas. U policijskom saopštenju navedeno je da je M.M. od 14. januara do 20. februara… »

Uhapšen zbog četiri pljačke i oružja

RTV 23.02.2019
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (1980) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet… »

Pao fantom iz Kragujevca: Maskiran i naoružan upadao u prodavnice i apoteke!

Kurir 23.02.2019
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (39) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet… »

Vesti dana »