Povezane vesti

Hrvat brutalno likvidiran u Holandiji zbog duga: Plaćeni ubica Čaba Der upucao u glavu kontroverznog biznismena i poslao krvavu poruku ostalim dužnicima da je naručilac spreman na sve! (video)

Kurir pre 26 dana
Hrvatski državljanin Ivan Serdarušić (62), kog je likvidirao plaćeni ubica iz Srbije Čaba Der (38) u Amsterdamu, bio je poznat kao kontroverzni biznismen povezan sa švercom 100 kilograma kokaina.
Specijalni holandski istražni tim ovu brutalnu likvidaciju Hrvata koji je imao holandsko državljanstvo i više od 30 godina živeo u toj zemlji, dovodi u vezu sa akcijom Nana, jednoj od najvećih međunarodnih akcija zaplene kokaina... »

Hrvata ubio zbog 100 kilograma kokaina: Ko je kontroverzni biznismen kog je Čaba Der hladnokrvno likvidirao u Amsterdamu

Blic pre 26 dana
Hrvatski državljanin Ivan Serdarušić (62), kojeg je plaćeni ubica iz Srbije Čaba Der (38) likvidirao u restoranu u Amsterdamu, bio je poznat kao kontroverzni biznismen koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina. Kako saznajemo, Čaba Der (38) koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine na... »
©2019 Netmark d.o.o.