Повезане вести
Ђурић: Нећемо дозволити да се угрози безбедност Срба на Косову
Н1 Инфо 23.02.2019
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић поручио је да ће Србија учинити све што је у њеној моћи да сачува мир, али неће дозволити да се угрози безбедност Срба на Косову. "Србија неће дозволити… »
Ðурић: Трифуновић и његове присталице треба да се стиде
Вести онлине 23.02.2019
Ово што смо имали прилике да чујемо толико је испод сваког нивоа, то је понашање које је толико достојно презира, које је достојно јавне осуде најширих кругова, рекао је директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију… »
Ђурић: Због Харадинаја највише треба да брину Албанци
Спутник 23.02.2019
Због понашања Рамуша Харадинаја мислим да данас имају највише разлога да брину Албанци, док су Срби на Косову и Метохији охрабрени порукама председника Александра Вучића, да Србија неће дозволити било какво угрожавање њихове… »
"Због Харадинаја највише треба да брину Албанци"
Вести онлине 23.02.2019
"Због понашања Рамуша Харадинаја мислим да имају највише разлога да брину Албанци", рекао је директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић. Он је рекао да су Срби на Косову и Метохији охрабрени порукама председника Александра Вучића… »
Ђурић: Србија неће дозволити угрожавање безбедности Срба на Косову
Нови магазин 23.02.2019
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић поручио је данас да ће Србија учинити све што је у њеној моћи да сачува мир, али неће дозволити да се угрози безбедноси Срба на Косову. "Србија неће дозволити… »
Вести дана »

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 2 сатајош 35 повезаних

У Дану уживо гошћа и Марија Васић: "Милост не тражим, нити бих вам је дала"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних

Сандро Гоци: Српски студенти свакодневно претварају европске вредности у стварност
Н1 Инфо пре 4 сатијош 14 повезаних

Француски премијер Лекорни преживео два скупштинска гласања о неповерењу
Радио сто плус пре 1 сатјош 22 повезане