Zamenik višeg javnog tužioca pretučen u Smederevu

Zamenik višeg javnog tužioca pretučen u Smederevu

Blic pre 29 dana
Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, Aleksandar Kuzmanović večeras je pretučen, a napadač je uhapšen. Tužilac je napadnut u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre počeo da ga vređa, a potom je prišao stolu i dva puta udario Kuzmanovića, koji je... »

Napadač ga vređao i dva puta udario: Pretučen zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu

Kurir pre 29 dana
Pomoć mu je odmah ukazana u Domu zdravlja. Tokom večeri, međutim, njemu je pozlilo
SMEDEREVO - Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu Aleksandar Kuzmanović večeras je pretučen, a napadač je uhapšen. Tužilac je napadnut u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre... »

Smederevo: Pretučen zamenik višeg javnog tužioca

RTV pre 29 dana
RTV: Smederevo: Pretučen zamenik višeg javnog tužioca
SMEDEREVO - Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, Aleksandar Kuzmanović večeras je pretučen, a napadač je uhapšen, prenose mediji.
Tužilac je napadnut u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre počeo da ga vređa, a potom je prišao stolu i dva puta udario Kuzmanovića, koji je pao sa stolice, pišu "Novosti". To... »

Napadnut zamenik javnog tužioca u Smederevu

RTS pre 29 dana
RTS: Napadnut zamenik javnog tužioca u Smederevu
Aleksandar Kuzmanović, zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, večeras je napadnut u jednom restoranu u Smederevskoj Palanci, saznaje RTS.
Nepoznati muškarac je najpre počeo da vređa zamenika javnog tužioca i da mu preti, a potom je prišao stolu i više puta udario Aleksandra Kuzmanovića. Kuzmanoviću je, u međuvremenu pozlilo, i on je prebačen u bolnicu. Napadač je... »
©2019 Netmark d.o.o.