Povezane vesti
Lavrov: Ruska vojna policija možda u tampon zoni
IndeksOnline 24.02.2019
MOSKVA – Ruska vojna policija mogla bi biti raspoređena u tampon zoni koja se trenutno formira na granici između Sirije i Turske, rekao je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. “Mi zapravo imamo iskustvo raspoređivanja ruske vojne… »
Lavrov o situaciji u Siriji: Rusija možda rasporedi vojnu policiju u tampon zoni!
Kurir 24.02.2019
Ruska vojna policija mogla bi biti raspoređena u tampon zoni koja se trenutno formira na granici između Sirije i Turske, rekao je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Mi zapravo imamo iskustvo raspoređivanja ruske vojne policije koje… »
Lavrov o Siriji: Evo u kojoj tampon zoni ćemo rasporediti rusku vojnu policiju
Pravda 24.02.2019
Ruska vojna policija mogla bi biti raspoređena u tampon zoni koja se trenutno formira na granici između Sirije i Turske, rekao je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. - Mi zapravo imamo iskustvo raspoređivanja ruske vojne policije koje… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Sada je sve poznato: Evo gde i kada je sahrana Andrije Delibašića
Večernje novosti pre 2 satajoš 48 povezanih