Povezane vesti
U muzeju u Jagodini uskoro voštane figure Nasera i Al Sisija
N1 Info 24.02.2019
Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković najavio je da će se u Muzeju voštanih figura u tom gradu u narednih šest meseci naći figure bivšeg i sadašnjeg predsednika Egipta, Gamala Abdela Nasera i Abdela Fatah al Sisija. Marković je naveo da je uveren… »
Palma: Uskoro voštane figure nekadašnjeg i sadašnjeg predsednika Egipta Nasera i Al Sisija u Muzeju voštanih figura
Blic 24.02.2019
"Guverner egipatske regije Crveno more general Ahmed Abdalah je prilikom posete Jagodini predložio da u Muzeju voštanih figura u Jagodini postavimo voštane figure nekadašnjeg predsednika Egipta Gamala Abdela Nasera i aktuelnog predsednika Egipta Abdel… »
Muzej u Jagodini dobija dve nove voštane figure, Palma najavio: Stižu dve važne ličnosti iz sveta politike (foto)
Telegraf 24.02.2019
Guverner egipatske regije Crveno more general Ahmed Abdalah je prilikom posete Jagodini je to predložio i ja sam to rado prihvatio - rekao je Dragan marković Palma. Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana