Повезане вести

Исповест кондуктерке, мајке четворо деце, која је возила аутобус "Ласте": Само сам хтела да помогнем болесном возачу, а сада…

Исповест кондуктерке, мајке четворо деце, која је возила аутобус "Ласте": Само сам хтела да помогнем болесном возачу, а сада…

Телеграф 24.02.2019
"Никада не бих села за волан да сам знала да бих тиме угрозила друге, а онда и себе. Код куће имам четворо мале деце, забога!", каже Татјана. - Ја умем да возим аутобус и ниједног трена нисам угрозила безбедност путника. Да нисам… »
Вози, Мишка: Ово је кондуктерка Татјана која је без дозволе возила неисправни аутобус "Ласте" и угрозила животе путника (фото)…

Вози, Мишка: Ово је кондуктерка Татјана која је без дозволе возила неисправни аутобус "Ласте" и угрозила животе путника (фото)…

Телеграф 24.02.2019
Возач Небојша Радосављевић дао јој да мало провоза аутобус како би се одморио. Татјану Ангелов (31) за воланом технички неисправног аутобуса затекла је данас полицијска контрола у Кикинди. Још веће запрепашћење била је… »
Полиција у шоку: Скандалозно: Возач "Ласте" дао кондуктерки без дозволе да вози!

Полиција у шоку: Скандалозно: Возач "Ласте" дао кондуктерки без дозволе да вози!

Вечерње новости 24.02.2019
Кикиндска полиција у шоку приликом контроле аутобуса на линији Београд - Суботица. КОНДУКТЕРКА Т. А. (31) возила је "Ластин" даблдекер аутобус који саобраћа на линији Београд - Суботица иако нема одговарајућу возачку дозволу… »
Возила Ластин аутобус без дозволе!

Возила Ластин аутобус без дозволе!

РТВ 24.02.2019
КИКИНДА - Полицијска патрола на подручју Кикинде јутрос је приликом редовне контроле зауставила аутобус превозника Ласта и открила да је аутобусом управљала 31-годишња Т.А. без возачке дозволе и без овлашћења. У аутобусу је… »
Скандал у Кикинди: Заустављен аутобус Ласте, технички неисправан, жена возач није имала дозволу!?

Скандал у Кикинди: Заустављен аутобус Ласте, технички неисправан, жена возач није имала дозволу!?

Телеграф 24.02.2019
Великим дабл-декером је управљала Т. А. (31). Кикиндска полиција је у недељу пре подне, око 9.30 сати, искључила из саобраћаја велики дабл-декер, аутобус београдске "Ласте" који је саобраћао на линији Београд-Суботица, јер је… »

Вести дана »