Povezane vesti
Jezivo svedočenje bivše časne sestre: Horor ispovest o kojoj je ćutala 52 godine!
Pravda 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? - To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Jeziva ispovest časne sestre: Sveštenik me obljubio u školskoj sali
Večernje novosti 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u… »
Bivša časna sestra za N1: Sveštenik me silovao kada sam imala sedam godina
N1 Info 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? "To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Vesti dana »

Vučićev put od "nema pregovora sa teroristima" do poziva na dijalog: Zainteresovanih, izgleda, nema
N1 Info pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael je pokrenuo ofanzivu na Gazu: Vojska već kontroliše 75 posto pojasa (mapa)
Pravda pre 35 minutajoš 65 povezanih

BLOG Protesti širom Srbije: Dva kordona čuvala RTS, policija preprečila put građanima, na ulice izašle i Nišlije, Kragujevčani…
Nova pre 36 minutajoš 16 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom počinju uskoro širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 2 satajoš 71 povezana

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Evo zašto nije potpisao dres Partizana! Pucnjava zbog crtanja grafita: Partizanovac otvorio vatru na navijače Crvene zvezde!
Hot sport pre 35 minutajoš 52 povezane