Povezane vesti
Jezivo svedočenje bivše časne sestre: Horor ispovest o kojoj je ćutala 52 godine!
Pravda 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? - To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Jeziva ispovest časne sestre: Sveštenik me obljubio u školskoj sali
Večernje novosti 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u… »
Bivša časna sestra za N1: Sveštenik me silovao kada sam imala sedam godina
N1 Info 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? "To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Vesti dana »
Šta se dešava sa vremenom u julu? RHMZ objavio prognozu za prvu polovinu meseca, čeka nas anomalija sa temperaturama
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 45 minutajoš 18 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 10 minutajoš 101 povezana
Detalji filmske pljačke u Mitrovici: Provalio u tuđu kuću, pa pokupio džakove domaće i strane valute!
Telegraf pre 4 minutajoš 15 povezanih