Povezane vesti
Jezivo svedočenje bivše časne sestre: Horor ispovest o kojoj je ćutala 52 godine!
Pravda 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? - To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Jeziva ispovest časne sestre: Sveštenik me obljubio u školskoj sali
Večernje novosti 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u… »
Bivša časna sestra za N1: Sveštenik me silovao kada sam imala sedam godina
N1 Info 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? "To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 19. februar: Sutra jutro hladno, tokom dana toplije
Beta pre 13 minutajoš 30 povezanih
Priveden batinaš zbog napada na studente kod SNP-a, Vučić: “Udarili im nekoliko šamara”
Luftika pre 53 minutajoš 6 povezanih
„Teški, ali i praktični“: Trilateralni razgovori o ratu u Ukrajini trajali samo dva sata
Danas pre 28 minutajoš 25 povezanih
Penjaroja pred FMP: Očekuje nas teška utakmica, moramo da zaustavimo Barnu
RTV pre 43 minutajoš 27 povezanih
Danas ističe rok za plaćanje prve ovogodišnje rate poreza na imovinu u Srbiji
Radio sto plus pre 58 minutajoš 17 povezanih