Повезане вести
Језиво сведочење бивше часне сестре: Хорор исповест о којој је ћутала 52 године!
Правда 24.02.2019
Бивша часна сестра Мери Диспенза открила је како је постала жртва свештеничког злостављања. Папа је рекао у говору да се сексуално злостављање деце догађа у целом свету? - То је истина, у Америци имамо и #МеТоо покрет, жене и… »
Језива исповест часне сестре: Свештеник ме обљубио у школској сали
Вечерње новости 24.02.2019
Бивша часна сестра Мери Диспенза открила је како је постала жртва свештеничког злостављања. Бивша часна сестра Мери Диспенза открила је како је постала жртва свештеничког злостављања. Папа је рекао у говору да се сексуално… »
Бивша часна сестра за Н1: Свештеник ме силовао када сам имала седам година
Н1 Инфо 24.02.2019
Бивша часна сестра Мери Диспенза открила је како је постала жртва свештеничког злостављања. Папа је рекао у говору да се сексуално злостављање деце догађа у целом свету? "То је истина, у Америци имамо и #МеТоо покрет, жене и… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 2 сатајош 33 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 3 сатајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 4 сатијош 31 повезана