Povezane vesti
Jezivo svedočenje bivše časne sestre: Horor ispovest o kojoj je ćutala 52 godine!
Pravda 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? - To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Jeziva ispovest časne sestre: Sveštenik me obljubio u školskoj sali
Večernje novosti 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u… »
Bivša časna sestra za N1: Sveštenik me silovao kada sam imala sedam godina
N1 Info 24.02.2019
Bivša časna sestra Meri Dispenza otkrila je kako je postala žrtva svešteničkog zlostavljanja. Papa je rekao u govoru da se seksualno zlostavljanje dece događa u celom svetu? "To je istina, u Americi imamo i #MeToo pokret, žene i muškarci istupaju da su… »
Vesti dana »
"Pohvalili su nas, rekli su da ovo godinama nisu videli" Brnabić nakon sednice Venecijanske komisije: "Dali su nam apsolutno pozitivno mišljenje" (video)
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Deo Moravskog koridora zatvoren od 16. juna zbog povezivanja autoputeva
Radio 021 pre 31 minutajoš 27 povezanih
U Srbiji u narednih sedam dana benzin i dizel jeftiniji za po dva dinara
Nova ekonomija pre 4 satijoš 49 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Šarif: Postignut dogovor o konačnom tekstu sporazuma SAD i Irana
RTV pre 1 minutjoš 30 povezanih