Повезане вести

Ласло Ђере – тихи херој

Ласло Ђере – тихи херој

Дневник 25.02.2019
Недеља која је за нама, АТП турнир у Рију и само једна реченица, избацили су на површину причу о Ласлу Ђереу (23) - тихом хероју у коју су припадници тениских кругова били упућени, али за коју јавност није знала. Уласком у… »
Ђере препун емоција после освајања турнира у Рију: Радим како су ме родитељи учили

Ђере препун емоција после освајања турнира у Рију: Радим како су ме родитељи учили

Вечерње новости 25.02.2019
Заједно смо сањали овај тренутак, моје мисли и срце су са њима – истакао је нови српски тениски адут. ТРОФЕЈ у Рију посвећујем родитељима, захваљујући њима сам ово што јесам, бескрајно су веровали у мене. Овим емотивним… »
АТП листа: Наш човек из Рија и скок од 53 позиције!

АТП листа: Наш човек из Рија и скок од 53 позиције!

Моззарт спорт 25.02.2019
Ласло Ђере је сада и званично други рекет Србије. Највеће и најпријатније изненађење минуле тениске седмице, покоравање веома јаког и престижног АТП турнира категорије 500 у Рио де Жанеиру од стране Ласла Ђереа донело му је… »
Ђере: Уписао сам се, фудбалски речено, у листу стрелаца и сада је све лакше

Ђере: Уписао сам се, фудбалски речено, у листу стрелаца и сада је све лакше

Нови магазин 25.02.2019
Српски тенисер Ласло Ђере рекао је данас да је недаља иза њега била недеља "великих, разорних емоција" и истакао да му је титула освојена у Рио де Жанеиру донела велику дозу самопоуздања. "Све је још свеже. И свстан сам и… »
Ђере: Рано сам научио да живот није фер

Ђере: Рано сам научио да живот није фер

Н1 Инфо 25.02.2019
Српски тенисер Ласло Ђере истакао је да му је Новак Ђоковић инспирација, а открио је да добар однос има и са осталим сународницима на АТП туру. Ђере је у финалу турнира у Рију победио суперталентованог Феликса Ожеа-Алијасима 6:3… »
Ђере: Сањао сам са родитељима овај тренутак и верујем да ме они сада виде

Ђере: Сањао сам са родитељима овај тренутак и верујем да ме они сада виде

Моззарт спорт 25.02.2019
"Рано сам открио да живот није фер и трофеј из Рија посвећујем мајци и оцу. Захваљујући њима ја сам ово што јесам, бескрајно су веровали у мене", емотиван је нови други рекет Србије. Добри, тихи и вредни људи тешко успевају у… »
Ђере на ивици суза: Трофеј посвећујем преминулим родитељима (видео)

Ђере на ивици суза: Трофеј посвећујем преминулим родитељима (видео)

Спортски журнал 25.02.2019
Ласло Ђере, након што је у Рио де Жанеиру освојио прву АТП титулу, у емотивном говору изјавио је да трофеј посвећује преминулим родитељима. Ђере је победом над Канађанином Феликсом Оже-Аљасимом 6:3, 7:5 у финалу турнира из… »
Ђере без борбе у финалу турнира у Рио де Жанеиру

Ђере без борбе у финалу турнира у Рио де Жанеиру

Политика 25.02.2019
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у финале турнира у Рио де Жанеиру, пошто му је полуфинални меч без бробе предао Словенац Аљаж Бедене. Словенац је меч предао због повреде десне ноге. Ђере ће тако играти у свом првом АТП… »
Ласло између среће и туге: Мама, тата, ово је за вас

Ласло између среће и туге: Мама, тата, ово је за вас

Мондо 25.02.2019
Када је изгубио мајку, освојио је незванично првенство света за јуниоре и посветио јој трофеј. Два месеца након губитка оца, освојио је и први АТП турнир у каријери. Први од многих, сигурни смо! Ласло Ђере дуго је тренирао, радио… »
Ноћ кад је плакао Рио...

Ноћ кад је плакао Рио...

Спортске.нет 25.02.2019
Тихи херој из Сенте синоћ је исписао најсветлију страницу у својој досадашњој каријери, уједно једну од најтужнијих у тениском свету. Колико живот уме да буде суров, а у исто време и да донесе радости о којима многи могу само да… »
АТП листа: Огроман скок Ђереа, Ђоковић и даље први

АТП листа: Огроман скок Ђереа, Ђоковић и даље први

Вечерње новости 25.02.2019
Српски тенисер Ласло Ђере, који је у недељу освојио први АТП трофеј у каријери, поправио је пласман на данас објављеној АТП листи за чак 53 позиције и сада је 37. играч света. Српски тенисер Ласло Ђере, који је у недељу… »
Ко је Ласло Ђере, нови "други рекет" Србије?

Ко је Ласло Ђере, нови "други рекет" Србије?

Мондо 25.02.2019
Ова недеља припада момку из Сенте, који је заслужио да се о њему зна много више. Ево приче о "тихом хероју" нашег тениса. Ласло Ђере освојио је у недељу титулу на шљаци у Рио де Жанеиру, на турниру из АТП Серије 500, што је у… »
АТП: Ђереов најбољи пласман, Новакова 240. недеља

АТП: Ђереов најбољи пласман, Новакова 240. недеља

Н1 Инфо 25.02.2019
На новој АТП листи није било промена у врху, али јесте у Топ 100 где је највећи напредак забележио српски тенисер Ласло Ђере. Најбољи тенисер света је и даље Новак Ђоковић, који је 25. фебруара започео своју 240. недељу на… »
Тихи херој српског тениса: Титулу у Бразилу посвећујем родитељима који нису више са мном

Тихи херој српског тениса: Титулу у Бразилу посвећујем родитељима који нису више са мном

Хот спорт 25.02.2019
Тихи херој у свету тениса почео је да исписује своје име златним словима у историју овог спорта. Ни повреда није могла да га спречи Ласло Ђереа да освоји први турнир у професионалној каријери. Српски репрезентативац је стигао до… »
Емотивни Ђере: За маму и тату, надам се да ме гледају

Емотивни Ђере: За маму и тату, надам се да ме гледају

Н1 Инфо 25.02.2019
Ласло Ђере је био презадовољан после освајања титуле у Рио де Жанеиру, прве у каријери. Српски тенисер је на турнир стигао као 90. играч света, а од понедељка ће бити 37. играч света. Ђере је у финалу победио суперталентованог… »
Ласло Ђере освојио АТП турнир у Рио де Жанеиру

Ласло Ђере освојио АТП турнир у Рио де Жанеиру

Данас 25.02.2019
Српски тенисер Ласло Ђере освојио је свој први турнир на АТП туру победом над Канађанином Феликсом Оже-Алијасимом у финалу Рио де Жанеира са 2:0 у сетовима (6:3, 7:5). Српски тенисер је до највеће победе у својој каријери дошао… »
Првенац за Србина: Ђере јачи од повреде и противника за прву титулу у каријери!

Првенац за Србина: Ђере јачи од повреде и противника за прву титулу у каријери!

Вечерње новости 24.02.2019
Српски тенисер је успео да се избори са свим проблемима у Бразилу и да дође до титуле. Уједно га чека и велики скок на АТП листи. Ни повреда ни противник, ни велика врућина му нису могли ништа! Први трофеј је у рукама Ласла Ђереа… »
Ђере са сузама у очима: Мама, тата, ово је за вас!

Ђере са сузама у очима: Мама, тата, ово је за вас!

Они су имали највећи утицај на мене, због њих сам овде. Надам се да ме гледају – причао је Ласло. Честитке и подршка и од легендарног Куертена... Прва титула у каријери, осмех, срећа и онда сузе. Тако је изгледало финале турнира… »
Ђере рано остао без родитеља: Само желим да буду поносни на мене

Ђере рано остао без родитеља: Само желим да буду поносни на мене

Тешко је бити без мајке и оца са 23 године. Веома сам им захвалан на свему што су учинили за мене - прича момак из Сенте. ЛАСЛО Ђере бриљира на турниру у Рију. Наш тенисер је пласманом у финале остварио највећи успех у каријери… »

Вести дана »