Povezane vesti

Tramp najavio samit sa kineskim predsednikom

N1 Info 25.02.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će uskoro održati samit s kineskom kolegom Si Đinpingom na kojem treba da bude potpisan sporazum o rešavanju bilateralnog trgovinskog spora. "Imaćemo samit sa potpisivanjem... Nadam se da ćemo uspeti… »

Trump uvjeren u skoro potpisivanje trgovinskog sporazuma s Kinom

SEEbiz 25.02.2019
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je izjavio da će se uskoro sastati s kineskim predsjednikom Xijem Jinpingom kako bi "potpisali" sporazum i okončali trgovinski spor koji se ispriječio između dviju zemalja. "Uskoro ćemo se… »

Odlaganje dodatnih carina podiglo svetske berze

B92 25.02.2019
London/Njujork -- Akcije na svetskim berzama su danas porasle, nakon što je predsednik SAD Donald Tramp odložio uvodjenje dodatnih carina na kinesku robu. Na Volstritu, industrijski indeks Dau DŽons je skočio za 164 poena ili 0,6 odsto na 26.193… »

Tramp najavio uskoro samit s kineskim predsednikom

Danas 25.02.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će uskoro održati samit s kineskom kolegom Si Đjinpingom na kojem treba da bude potpisan sporazum o rešavanju bilateralnog trgovinskog spora. „Imaćemo samit sa potpisivanjem… Nadam se da ćemo… »

Dolar blago oslabio prema košarici valuta nakon što je Trump odgodio povećanje carina

SEEbiz 25.02.2019
LONDON - Dolar je u ponedjeljak blago oslabio prema košarici valuta na međunarodnim tržištima jer su investitori bili skloniji riziku nakon što je američki predsjednik Donald Trump potvrdio da će odgoditi povećanje carina na uvoz iz Kine. U takvom… »

Tramp odlaže uvođenje dodatnih carina na kinesku robu

Novi magazin 25.02.2019
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da ; će SAD odložiti uvođenje dodatnih carina na kinesku robu, javile su jutros agencije.Povećanje uvoznih carina na kinesku robu sa 10 odsto na 25 trebalo je da stupi na snagu 1. marta. Tramp je rekao… »

Trump odgodio povećanje carina na kinesku robu nakon napretka u pregovorima

SEEbiz 25.02.2019
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump poručio je u nedjelju da će odgoditi povećanje carina na uvoz iz Kine, koje je bilo najavljeno za kraj ovoga tjedna, zahvaljujući napretku u trgovinskim pregovorima te je dodao da će, nastavi li se tako… »

Cijene nafte porasle opet porasle, na najviše razine u tri mjeseca

SEEbiz 25.02.2019
LONDON - Na svjetskim su tržištima cijene nafte porasle i prošloga tjedna, drugog zaredom, pri čemu su dosegnule najviše razine od polovice studenoga prošle godine, no rekordna proizvodnja u SAD-u onemogućila je veći rast cijena. Na londonskom je… »

Azijska tržišta: Uzlet kineskih indeksa

SEEbiz 25.02.2019
TOKIO - Na azijskim su burzama u ponedjeljak indeksi porasli, ponajviše na kineskim tržištima, nakon što je Washington poručio da će odgoditi rok za povećanje carina jer je u trgovinskim pregovorima postignut značajan napredak. MSCI indeks… »

Trump odgodio povećanje carina na kinesku robu

Al Jazeera 25.02.2019
Predsjednik SAD-a kaže da je postignut napredak u pregovorima i da će, ako se to nastavi, on i Xi Jinping potpisati sporazum. Američki predsjednik Donald Trump poručio je da će odgoditi povećanje carina na uvoz iz Kine, koje je bilo najavljeno za… »

Vesti dana »