Povezane vesti

Marković mora na operaciju meniskusa

Marković mora na operaciju meniskusa

Vesti online 25.02.2019
Partizan bez 18-godišnjeg halfa od šest do osam nedelja. Hirurški zahvat biće obavljen u utorak. Svetozar Marković kaže da se na povredu požalio u pretprošlom kolu, prvom u nastavku sezone, kada su "crno-beli" u gostima savladali Bačku (3:0)… »
Sveta u utorak "ide pod nož", evo koliko će odsustvovati!

Sveta u utorak "ide pod nož", evo koliko će odsustvovati!

Sportske.net 25.02.2019
Mladi Partizanov štoper biće operisan u Beogradu. Poznati su svi detalji vezani za povredu, operaciju i rehabilitaciju. Šokirala je navijače Partizana vest da Svetozara Markovića zbog povrede kolena čeka operacija i duža pauza. Tokom prethodne… »
Marković: Žao mi je što propuštam derbi, ali verujem u snagu mojih saigrača!

Marković: Žao mi je što propuštam derbi, ali verujem u snagu mojih saigrača!

Hot sport 25.02.2019
Kao što je već poznato, Zoran Mirković neće moći da računa na mladog štopera u ‘večitom derbiju’. Zbog povrede Svetozar Marković propušta meč protiv Crvene zvezde. Operacija je bila neizbežna, pa će se Marković vratiti na teren nakon… »
Marković na operaciji u Beogradu, bolovanje dva meseca

Marković na operaciji u Beogradu, bolovanje dva meseca

Mozzart sport 25.02.2019
Štoper crno-belih poručio da veruje u saigrače pred večiti derbi. Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković mora definitivno na operaciju kolena, zbog povređenog meniskusa, a odlučeno je da zahvat bude urađen u Beogradu. Zbog ove povrede… »
Partizan bez Svete Markovića dva meseca

Partizan bez Svete Markovića dva meseca

Mondo 25.02.2019
Mladi štoper Partizana Svetozar Marković, kako se i očekivalo, moraće "pod nož". Videćemo ga tek za dva meseca. Foto: MN Press Partizan ostaje bez mladog štopera na duži vremenski rok, a možda ga nećemo gledati do kraja sezone. Na sajtu… »

Vesti dana »