Povezane vesti
Vođa "kavačkog klana": U Pragu sam bio na lečenju
RTS 25.02.2019
Na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Naveo je i da je u Češku otišao… »
Kašćelan tvrdi da se u Pragu lečio
Večernje novosti 25.02.2019
Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Vođa "kavačkog klana" Slobodan… »
Vođa "kavačkog klana" kaže: Bio sam na lečenju
Mondo 25.02.2019
Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan kazao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić… »
Vođa kavačkog klana progovorio na sudu: U Pragu sam bio na lečenju i nisam bežao od policije
Telegraf 25.02.2019
Kašćelan i njegov advokat tražili su da mu se ne određuje pritvor i obećao da neće da beži i da će se redovno javljati sudu. Vođa " kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj… »
Kašćelan tvrdi da se u Češkoj lečio: Nisam se krio u Pragu, imao sam operaciju i slobodno sam se kretao!
Kurir 25.02.2019
Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Prema pisanju podgoričkog Dana… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Pravda pre 37 minutajoš 52 povezane
"Sve je raskrinkao!" Voditelj sa Pinka se oglasio nakon Željkove odluke da podeli otkaze: "Ne treba se igrati"
Telegraf pre 27 minutajoš 29 povezanih
Guvernerka NBS optužila trgovinski lanac: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Kurir pre 1 satjoš 71 povezana
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih