Povezane vesti

Vođa "kavačkog klana": U Pragu sam bio na lečenju

Vođa "kavačkog klana": U Pragu sam bio na lečenju

RTS 25.02.2019
Na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Naveo je i da je u… »
Kašćelan tvrdi da se u Pragu lečio

Kašćelan tvrdi da se u Pragu lečio

Večernje novosti 25.02.2019
Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Vođa "kavačkog klana"… »
Vođa "kavačkog klana" kaže: Bio sam na lečenju

Vođa "kavačkog klana" kaže: Bio sam na lečenju

Mondo 25.02.2019
Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan kazao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Foto: MONDO/Bojana… »
Vođa kavačkog klana progovorio na sudu: U Pragu sam bio na lečenju i nisam bežao od policije

Vođa kavačkog klana progovorio na sudu: U Pragu sam bio na lečenju i nisam bežao od policije

Telegraf 25.02.2019
Kašćelan i njegov advokat tražili su da mu se ne određuje pritvor i obećao da neće da beži i da će se redovno javljati sudu. Vođa " kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se… »
Kašćelan tvrdi da se u Češkoj lečio: Nisam se krio u Pragu, imao sam operaciju i slobodno sam se kretao!

Kašćelan tvrdi da se u Češkoj lečio: Nisam se krio u Pragu, imao sam operaciju i slobodno sam se kretao!

Kurir 25.02.2019
Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga. Prema pisanju… »

Vesti dana »