Povezane vesti
Kepin slučaj nije prvi: Setite se Mesija...
N1 Info 25.02.2019
Golman Čelsija Kepa Arisabalaga dospeo je u žižu javnosti zbog odbijanja da napusti teren, uprkos tome što je Mauricio Sari želeo da ga izmeni, ali španski čuvar mreže nije prvi koji je tako nešto uradio. Kepa se na isteku 120. minuta finala Liga… »
Nije moglo da prođe bez njega - "Posebni" podržao Kepu!
Sportske.net 25.02.2019
Situacija sa finala Liga kupa, u kojoj je glavni akter bio španski golman, podigla je dosta prašine. Sinoć je Mančester siti bio bolji od Čelsija nakon izvođenja jedanaesteraca u finalu Liga kupa. Nakon 90 minuta nije bilo golova, ništa se nije… »
Savetovao Kepu da izađe, a on sam odbio!
Sportske.net 25.02.2019
Puno prašine podiglo se oko odluke španskog golmana da se suprotstavi svom treneru. Mančester siti je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca došao do prvog trofeja u sezoni, odbranili su titulu u Liga kupa pobedom protiv Čelsija. Sam meč nije bio… »
Žoze: Kepa želeo da pokaže karakter, to mi se dopada
N1 Info 25.02.2019
Potez golmana Čelsija Kepe Arisabalage, koji je odbio da izađe iz igre, uprkos tome što je Mauricio Sari želeo da ga zameni, izazvao je veliku buru u Engleskoj. Sad se povodom cele situacije oglasio i Žoze Murinjo, čije reči se mogu okarakterisati… »
Sari: I dalje sam autoritet igračima
N1 Info 25.02.2019
Menadžer Čelsija Mauricio Sari izjavio je da je njegova sudbina na Stamford Bridžu ostala ista kao i pred meč sa Mančester Sitijem u finalu Liga kupa. Plavci su u nedelju izgubili od Građana u finalu Liga kupa i to posle penala. Meč je, između… »
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 56 povezanih

Studenti i dalje blokiraju RTS Zaustavljen saobraćaj u Takovskoj ulici, blokirani i ulazi RTV
Dnevnik pre 2 satajoš 89 povezanih

Studenti nezadovoljni izvještavanjem RTV Vojvodine, blokada je ‘reakcija’
Al Jazeera pre 2 satajoš 8 povezanih

Pavlović o protestu studenata ispred Skupštine: Ovo je režija opozicije
Gradski portal 018 pre 8 satijoš 34 povezane