Повезане вести
Кепин случај није први: Сетите се Месија...
Н1 Инфо 25.02.2019
Голман Челсија Кепа Арисабалага доспео је у жижу јавности због одбијања да напусти терен, упркос томе што је Маурицио Сари желео да га измени, али шпански чувар мреже није први који је тако нешто урадио. Кепа се на истеку 120… »
Није могло да прође без њега - "Посебни" подржао Кепу!
Спортске.нет 25.02.2019
Ситуација са финала Лига купа, у којој је главни актер био шпански голман, подигла је доста прашине. Синоћ је Манчестер сити био бољи од Челсија након извођења једанаестераца у финалу Лига купа. Након 90 минута није било… »
Саветовао Кепу да изађе, а он сам одбио!
Спортске.нет 25.02.2019
Пуно прашине подигло се око одлуке шпанског голмана да се супротстави свом тренеру. Манчестер сити је након бољег извођења једанаестераца дошао до првог трофеја у сезони, одбранили су титулу у Лига купа победом против Челсија… »
Жозе: Кепа желео да покаже карактер, то ми се допада
Н1 Инфо 25.02.2019
Потез голмана Челсија Кепе Арисабалаге, који је одбио да изађе из игре, упркос томе што је Маурицио Сари желео да га замени, изазвао је велику буру у Енглеској. Сад се поводом целе ситуације огласио и Жозе Мурињо, чије речи се… »
Сари: И даље сам ауторитет играчима
Н1 Инфо 25.02.2019
Менаџер Челсија Маурицио Сари изјавио је да је његова судбина на Стамфорд Бриџу остала иста као и пред меч са Манчестер Ситијем у финалу Лига купа. Плавци су у недељу изгубили од Грађана у финалу Лига купа и то после пенала… »
Вести дана »

Додиков адвокат Суду БиХ поднео захтев да његов клијент затворску казну откупи новчаном
Бета пре 3 минутајош 53 повезане

Дијалог ц́е победити: Завршен састанак Путина и Виткофа - трајао три сата
Спутник пре 1 сатјош 32 повезане

Мушкарац из околине Жабља осумњичен да је трговао наркотицима
Мој Нови Сад пре 43 минутајош 31 повезана

Додику одузет мандат: "О мојој судбини одлучиће народ на референдему"
НИН пре 3 минутајош 104 повезане

Временска прогноза за Србију 6. и 7. август 2025: упозорење на град и локалне пљускове уз топлотни талас
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане