Повезане вести

Милу рекет плаћају сви у Црној Гори! Кнежевић брутално искрен: Био сам Ђукановићев партнер, спонзор и саучесник у кривичним…

Милу рекет плаћају сви у Црној Гори! Кнежевић брутално искрен: Био сам Ђукановићев партнер, спонзор и саучесник у кривичним…

Курир 25.02.2019
Председник Атлас Групе Душко Кнежевић, којег Црна Гора тражи због више кривичних дела из области финансија, изјавио је да је своју империју направио у Србији. Кнежевић је за београдски Н1 рекао да је владајућој гарнитури у Црној… »
Кнежевић тврди да је био "саучесник у кривичним делима" Ђукановићевог режима

Кнежевић тврди да је био "саучесник у кривичним делима" Ђукановићевог режима

Н1 Инфо 25.02.2019
Одбегли тајкун и ректаш, тако проследњих дана један о другом говоре, некада блиски сарадници, први човек Атлас групе Душко Кнежевић и црногорски председник Мило Ђукановић. Извор: Н1 За истраге које се против његе воде Кнежевић… »
Милов бивши најбољи пријатељ дао интервју! Био сам му спонзор и саучесник у кривичним делима. Нема ко њему не плаћа рекет!…

Милов бивши најбољи пријатељ дао интервју! Био сам му спонзор и саучесник у кривичним делима. Нема ко њему не плаћа рекет!…

Ало 25.02.2019
Кнежевић каже да је "годинама био спонзор и Ðукановићев скривени партнер" у доста ствари које је радио у Црној Гори. . У Црну Гору ће, казао је, отпутовати када буду створени услови за његово фер суђење. - Немам проблем са… »
Кнежевић: Нема пословних људи који не плаћају рекет Ђукановићу

Кнежевић: Нема пословних људи који не плаћају рекет Ђукановићу

РТВ 25.02.2019
БЕОГРАД - Председник Атлас Групе Душко Кнежевић, којег Црна Гора потражује због више кривичних дела из области финансија, изјавио је за београдску Н1 тв да је своју империју направио у Србији, а да је владајућој гарнитури у Црној… »
Кнежевић за Н1: Плаћао сам рекет Ђукановићу, слободно путујем - био и у Србији

Кнежевић за Н1: Плаћао сам рекет Ђукановићу, слободно путујем - био и у Србији

Н1 Инфо 25.02.2019
Први човек Атлас Групе Душко Кнежевић изјавио је у Новом дану да је своју империју направио у Србији, а да је владајућој гарнитури у Црној Гори годинама "плаћао рекет" како би могао да послује у тој земљи. Рекао је и да ће отићи… »

Вести дана »