Povezane vesti
Milu reket plaćaju svi u Crnoj Gori! Knežević brutalno iskren: Bio sam Đukanovićev partner, sponzor i saučesnik u krivičnim…
Kurir 25.02.2019
Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević, kojeg Crna Gora traži zbog više krivičnih dela iz oblasti finansija, izjavio je da je svoju imperiju napravio u Srbiji. Knežević je za beogradski N1 rekao da je vladajućoj garnituri u Crnoj Gori godinama “plaćao… »
Knežević tvrdi da je bio "saučesnik u krivičnim delima" Đukanovićevog režima
N1 Info 25.02.2019
Odbegli tajkun i rektaš, tako proslednjih dana jedan o drugom govore, nekada bliski saradnici, prvi čovek Atlas grupe Duško Knežević i crnogorski predsednik Milo Đukanović. Izvor: N1 Za istrage koje se protiv njege vode Knežević kaže da su pravne… »
Milov bivši najbolji prijatelj dao intervju! Bio sam mu sponzor i saučesnik u krivičnim delima. Nema ko njemu ne plaća reket!…
Alo 25.02.2019
Knežević kaže da je "godinama bio sponzor i Ðukanovićev skriveni partner" u dosta stvari koje je radio u Crnoj Gori. . U Crnu Goru će, kazao je, otputovati kada budu stvoreni uslovi za njegovo fer suđenje. - Nemam problem sa putovanjem jer imam samo… »
Knežević: Nema poslovnih ljudi koji ne plaćaju reket Đukanoviću
RTV 25.02.2019
BEOGRAD - Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević, kojeg Crna Gora potražuje zbog više krivičnih dela iz oblasti finansija, izjavio je za beogradsku N1 tv da je svoju imperiju napravio u Srbiji, a da je vladajućoj garnituri u Crnoj Gori godinama "plaćao… »
Knežević za N1: Plaćao sam reket Đukanoviću, slobodno putujem - bio i u Srbiji
N1 Info 25.02.2019
Prvi čovek Atlas Grupe Duško Knežević izjavio je u Novom danu da je svoju imperiju napravio u Srbiji, a da je vladajućoj garnituri u Crnoj Gori godinama "plaćao reket" kako bi mogao da posluje u toj zemlji. Rekao je i da će otići u Crnu Goru kad se… »
Vesti dana »
(Video) Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 40 povezanih
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 32 minutajoš 37 povezanih
Cena nafte ponovo dostigla 100 dolara za barel, kineski brodovi prolaze kroz Persijski zaliv
Biznis.rs pre 1 satjoš 23 povezane
Bez totalne borbe do četvrtfinala Indijan Velsa: Britanka predala Eleni Ribakini
Večernje novosti pre 1 satjoš 81 povezana
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Pravda pre 1 satjoš 22 povezane