Повезане вести
Дијана Живић нови министар пољопривреде Косова, реакције Марка Ђурића и Српске листе
Слободна Европа 25.02.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај је у понедјељак за министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја именовао Дијану Живић. Вест о именовању новог министра објавио је на Фацебооку. "Новој министарки сам зажелео успехе на… »
Харадинај именовао Дијану Живић за министарку пољопривреде (ФОТО)
Вести онлине 25.02.2019
Косовски премијер Рамуш Харадинај именовао је данас Дијану Живић за нову министарку пољопривреде, шумарства и руралног развоја. Она је на том месту заменила Ненада Рикала који је почетком месеца смењен са те функције, преносе… »
Дијана Живић нова министарка пољопривреде Косова
Н1 Инфо 25.02.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај је данас за министрку пољопривреде, шумарства у руралног развоја именовао Дијану Живић. Он је вест о именовању новог министра објавио на фејсбуку. "Новој министарки сам пожелео успехе на њеном… »
Дијану Живић није изабрао српски народ, већ Харадинај! Ово је Српкиња која је приватни Рамушев министар!
Курир 25.02.2019
Дијана Живић именована је данас за министарку пољопривреде, шумарства и руралног развоја Косова, саопштио је косовски премијер Рамуш Харадинај. Живић која је, како су пренели медији, из редова Самосталне либералне странке (СЛС)… »
Харадинај именовао Дијану Живић за министарку пољопривреде
Вечерње новости 25.02.2019
Премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај именовао је Дијану Живић за нову министарку пољопривреде, шумарства и руралног развоја. ПРИШТИНА – Премијер самопроглашеног Косова Рамуш Харадинај именовао је Дијану Живић за нову… »
Марко Ђурић: Харадинајев министар пољопривреде не представља Србе
Курир 25.02.2019
Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић рекао је данас новоименована министарка пољопривреде у косовској влади не представља српски народ и додао да је тај потез Приштине имао за циљ рушење слоге медју Србима. Косовски… »
Харадинај именовао Дијану Живић за министра пољопривреде
РТС 25.02.2019
Косовски премијер Рамуш Харадинај именовао је Дијану Живић за новог министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја. "Данас сам именовао министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја – Дијану Живић. Пожелео сам јој… »
Српкиња ушла у приштинску владу: Постала министар пољопривреде самопроглашеног Косова
Правда 25.02.2019
Премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај именовао је данас Дијану Живић за новог министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја. Она је на том месту заменила Ненада Рикала који је почетком месеца смењен… »
Дијана Живић нова министарка пољопривреде Косова
Данас 25.02.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај је данас за министра пољопривреде, шумарства у руралног развоја именовао Дијану Живић. Он је вест о именовању новог министра објавио на фејсбуку. „Новој министарки сам зажелео успехе на њеном… »
Харадинај именовао Дијану Живић за министарку пољопривреде (фото)
Спутник 25.02.2019
Премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај именовао је данас Дијану Живић за новог министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја. Она је на том месту заменила Ненада Рикала, који је почетком месеца смењен… »
Харадинај именовао Српкињу за министарку пољопривреде
Телеграф 25.02.2019
Именовање Дијане Живиц́ уследило је након смене Ненада Рикала из Српске листе. Премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај именовао је Дијану Живиц́ за нову министарку пољопривреде, шумарства и руралног развоја… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана