Povezane vesti
"Imala sam potrebu da je zagrlim": Luna otkrila sve o događaju sa Kijom o kome je ćutala mesecima
Blic 25.02.2019
Luna Đogani prisetila se finala "Zadruge 1", kada se za pobedu borila sa Kijom Kockar. Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" osvojila drugo mesto, a u razgovoru sa Savom Perovićem prisetila se trenutka kada su ona i Kija ostale same i čekale proglašenje… »
LUNA SE SETILA KIJE, PA PRIZNALA: Za sve sam joj se izvinila! Bilo mi je neprijatno, želela sam da je zagrlim! (VIDEO)
Svet & Skandal 25.02.2019
Luna Đogani tokom noći komentarisala je sa Savom Perovićem finale prve sezone rijaliti programa “Zadruga”. Ona se tada našla u trci za pobedu zajedno sa Kristinom Kijom Kockar. Kockareva je na kraju odnela ubedljivu pobedu, a Luna je govorila Savu kako… »
Vesti dana »
22 godine od pogroma na KiM: Ubijeno 16 Srba, proterano više od 4.000; demolirano više od 1.000 objekata, kuća, crkava, manastira
Blic pre 45 minutajoš 7 povezanih
Crna Gora danas privremeno zatvara pregovaračko poglavlje 21 o pristupanju EU
Kurir pre 44 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Sijarto: Kijev ne pokreće naftovod "Družba" iz političkih razloga; FSB uhapsio agenta ukrajinske obaveštajne službe
RTV pre 45 minutajoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Ormuski moreuz test za NATO savez; Iran: Nastavljamo rat koji su hteli SAD i Izrael
RTV pre 40 minutajoš 1 povezana