Povezane vesti
"Imala sam potrebu da je zagrlim": Luna otkrila sve o događaju sa Kijom o kome je ćutala mesecima
Blic 25.02.2019
Luna Đogani prisetila se finala "Zadruge 1", kada se za pobedu borila sa Kijom Kockar. Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" osvojila drugo mesto, a u razgovoru sa Savom Perovićem prisetila se trenutka kada su ona i Kija ostale same i čekale proglašenje… »
LUNA SE SETILA KIJE, PA PRIZNALA: Za sve sam joj se izvinila! Bilo mi je neprijatno, želela sam da je zagrlim! (VIDEO)
Svet & Skandal 25.02.2019
Luna Đogani tokom noći komentarisala je sa Savom Perovićem finale prve sezone rijaliti programa “Zadruga”. Ona se tada našla u trci za pobedu zajedno sa Kristinom Kijom Kockar. Kockareva je na kraju odnela ubedljivu pobedu, a Luna je govorila Savu kako… »
Vesti dana »
Situacija u Sjenici stabilna nakon padavina, vanredno stanje ostaje na snazi dok ima snežnih nanosa
N1 Info pre 2 satajoš 47 povezanih
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 1 satjoš 43 povezane
Đilas (SSP): NIS-ove rezerve na izmaku, narednih dana snabdevaće samo prioritetne potrošače
Serbian News Media pre 25 minutajoš 33 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih
Protesti u Iranu: Najmanje 2.000 mrtvih, Tramp poručio demonstrantima da 'pomoć stiže'
BBC News pre 20 minutajoš 26 povezanih