Povezane vesti
Znali su se od njene 16.: Godine i evo šta je učinio za nju Vesna Zmijanac u lošem stanju od kako je Šaban Šaulić poginuo
Blic 25.02.2019
Vesna Zmijanac i Šaban Šaulić poznaju se od njenih pevačkih početaka kada je imala samo 16 godina i on ju je naučio pevanju. - Prvo, još nisam sebi došla. Niti se mnogo oglašavam niti mnogo pričam o svemu tome, ali onako kako sam ga ja poznavala i on… »
"Želim da ga odbolujem sama i bez priče..." Vesna Zmijanac neutešna zbog Šabanove smrti, upoznala ga je sa 16 godina, a evo…
Telegraf 25.02.2019
- Očajna sam. Dragi moj Šale, sa tobom je otišao i deo mene - rekla je Vesna. Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj 17. februara, a 22. februara sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Mnoge… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške: Prve fotografije haosa u Beogradu na vodi: Policija blokirala celo naselje (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Zelenski se nada da će dinamika mira na Bliskom istoku pomoći za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 1 minutjoš 3 povezane

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ceca u minjaku pokazala noge od milion dolara: Folk diva na koncertu u Kraljevu oborila sve sa nogu: Dobila i srpsku zastavu sa svojim likom, pa je razvukla (Video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Novak se ne predaje i želi da se bori sa Sinerom i Alkarazom: „I dalje ću se truditi da ih izazivam“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane