Повезане вести
Трумп: Учинио сам за Афроамериканце више од било ког предсједника
Ал Јазеера 25.02.2019
Амерички предсједник је одговорио на критике за које сматра да му је на додјели Осцара упутио Спике Лее. Амерички предсједник Доналд Трумп сматра да га је редатељ Спике Лее, у говору приликом пријема Осцара, "напао на расној… »
Трамп: Учинио сам више за Афроамерикаце од свих председника
Дневник 25.02.2019
ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трамп оценио је данас да га је редитељ Спајк Ли, у говору приликом пријема Оскара, напао на расној основи, иако је за црнце учинио више него "скоро" било који досадашњи председник. Ли је… »
Трамп одговорио на критике редитеља Спајка Лија на додели Оскара
Радио 021 25.02.2019
Амерички председник Доналд Трамп одговорио је данас редитељу Спајку Лију који је на церемонији доделе Оскара, примајући своје прво признање, позвао грађане да на председничким изборима треба да бирају између "љубави и мржње"… »
Трамп одговорио Спајку Лију: Учинио сам за Афроамериканце више од других
Н1 Инфо 25.02.2019
Амерички председник Доналд Трамп одговорио је редитељу Спајку Лију који је на церемонији доделе Оскара, примајући своје прво признање, позвао грађане да на председничким изборима треба да бирају између "љубави и мржње". "Било… »
Трамп одговорио на критике редитеља Спајка Лија на додели Оскара
Данас 25.02.2019
Амерички председник Доналд Трамп одговорио је данас редитељу Спајку Лију који је на церемонији доделе Оскара, примајући своје прво признање, позвао градјане да на председничким изборима треба да бирају између „љубави и… »
Вести дана »

Гимназија Свети Сава ступила у блокаду у знак подршке Петој гимназији
Бета пре 41 минутајош 38 повезаних

Настављена седница Скупштине Србије: Посланици расправљају о амандманима на предложене законе (блог)
Нови магазин пре 35 минутајош 35 повезаних

Због трагичне смрти певача сломљен цео регион, музичка сцена се опрашта - Сергеј, Калиопи, Тамара...
Телеграф пре 55 минутајош 24 повезане