Повезане вести
"Дм има дворац, ја имам верификацију, а ти 200 кила": Саша Видић новом објавом осуо паљбу по Ани Николић (фото)
Телеграф 25.02.2019
Модни креатор се огласио на Инстаграму. Ана Николић жестоко је критиковала Сашу Видића након једног његовог коментара у једном часопису, где је осуо паљбу по њеном стајлингу. - Исусе, жено, па жашто излазиш у јавност?! Додуше… »
"Обавезно промени дилера": Ана Николић брутално одговорила Саши Видићу након што ју је жестоко испрозивао (фото)
Телеграф 25.02.2019
Ана је побеснела након што модни креатор негативно оценио ње стајлинг. Ани Николић није се никако допао коментар Саше Видића у једним дневним новинама. Наиме, модном креатору није се свидело шта певачица једном приликом обукла… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана