Amerikanci ponovili stav o potrebi hitnog ukidanja taksi

Amerikanci ponovili stav o potrebi hitnog ukidanja taksi

Politika pre 58 dana
Džon Erat, glavni direktor za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće i Vilijam Bred Berkli, direktor za evropske poslove u tom Savetu, danas su, u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem ponovili stav o potrebi hitnog ukidanja taksi koje je Priština uvela na robu iz... »

Amerikanci jasni i glasni usred Beograda, Haradinaj se pravi gluv: Priština hitno da ukine takse

Kurir pre 58 dana
BEOGRAD - Džon Erat, glavni direktor za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće i Vilijam Bred Berkli, direktor za evropske poslove u tom Savetu, ponovili su u ponedeljak, u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem u Beogradu, stav o potrebi hitnog ukidanja taksi koje... »

Poslednja opomena za Prištinu: Amerikanci imaju upozorenje za lažnu državu Kosovo! Nema više šale...

Pravda pre 58 dana
Džon Erat, glavni direktor za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće i Vilijam Bred Berkli, direktor za evropske poslove u tom Savetu, ponovili su u ponedeljak, u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem u Beogradu, stav o potrebi hitnog ukidanja taksi koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije i BiH.
Sa američke stane "izražena je snažna podrška što skorijem nastavku dijaloga radi iznalaženja obostrano prihvatljivog i trajnog rešenja, koje će voditi očuvanju stabilnosti, bezbednosti i daljem napretku celog regiona Zapadnog... »

Još jedna opomena za Prištinu: Amerikanci opet tražili hitno ukidanje taksa na Kosovu

Blic pre 58 dana
Džon Erat, glavni direktor za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće i Vilijam Bred Berkli, direktor za evropske poslove u tom Savetu, ponovili su u ponedeljak, u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem u Beogradu, stav o potrebi hitnog ukidanja taksi koje je... »

Dačić sa direktorima Saveta za nacionalnu bezbednost SAD

Blic pre 59 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa Džonom Eratom, glavnim direktorom za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće i Vilijamom Bredom Berklijem, direktorom za evropske poslove u Saveta za nacionalnu bezbednost, koji borave u... »

Američki zvaničnici u Beogradu ponovili stav o ukidanje takse iz Prištine

Danas pre 59 dana
Glavni direktor za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Erat i direktor za evropske poslove u Savetu za nacionalnu bezbednost Vilijam Bred Berkli ponovili su stav da je neophodno hitno ukidanje takse koje je Priština uvela na robu iz Srbije i BiH.
„Izražena je snažna podrška što skorijem nastavku dijaloga radi iznalaženja obostrano prihvatljivog i trajnog rešenja, koje će voditi očuvanju stabilnosti, bezbednosti i daljem napretku celog regiona Zapadnog Balkana“, navodi se... »
©2019 Netmark d.o.o.