Повезане вести

Ласло Ђере, више од шампиона

Ласло Ђере, више од шампиона

Политика 26.02.2019
По сувим бројкама, титула у Рију је највећа за наш тенис после Ђоковићевих, али тријумф срца и спортског духа је чине немерљиво великом у светским размерама. – Победник је задржао сузе, гледаоци то нису могли. Спорт је показао… »
Новак: Хвала ти Ласло, Јанко: Ово је тек почетак

Новак: Хвала ти Ласло, Јанко: Ово је тек почетак

Мондо 26.02.2019
Ласлу Ђереу на великом успеху после освајања прве АТП титуле у каријери честитали најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић. Ласло Ђере направио је највећи успех каријере освајањем титуле на турниру у Рио де… »
Ласло Ђере обрадовао српску спортску јавност: Трновит пут од Сенте до светске елите

Ласло Ђере обрадовао српску спортску јавност: Трновит пут од Сенте до светске елите

Дневник 26.02.2019
Велики успех тенисера Ласла Ђереа из Сенте, који је освајањем првог АТП турнира у Рио де Жанеиру остварио најзначајнији резултат у каријери, са изузетним усхићењем и поносом уважавају његови суграђани у вароши крај Тисе. Они… »
Новака дирнуо ласлов говор: Хвала ти што си са нама поделио емоције о твојим родитељима

Новака дирнуо ласлов говор: Хвала ти што си са нама поделио емоције о твојим родитељима

Вечерње новости 25.02.2019
Говор младог тенисера после освајања титуле у Рију обишао је свет, а дирнуо је и Ђоковића који се тим поводом огласио на друштвеним мрежама. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић честитао је Ласлу Ђереу на освајању првог АТП… »
Ласерски успон Ђереа

Ласерски успон Ђереа

Данас 25.02.2019
После освајања АТП турнира у Рио де Жанеиру српски тенисер напредовао за 53 места Душан Лајовић (43) није више други најбоље рангирани тенисер из Србије на АТП листи, јер је Ласло Ђере (37) од данас први иза неприкосновеног… »
Поносна на лација: Јудит Ђере, сестра нашег младог тенисера, врло емотивно доживела тријумф брата у Бразилу

Поносна на лација: Јудит Ђере, сестра нашег младог тенисера, врло емотивно доживела тријумф брата у Бразилу

Вечерње новости 25.02.2019
Плакала сам и ја код куће. Толико помешаних осећања за кратко време - прича за "Новости" поносна сестра. ОД првог до последњег меча веровала сам да ће Лаци успети и пресрећна сам због њега. Истовремено сам и плакала што нисмо… »

Вести дана »