Povezane vesti
Laslo Đere, više od šampiona
Politika 26.02.2019
Po suvim brojkama, titula u Riju je najveća za naš tenis posle Đokovićevih, ali trijumf srca i sportskog duha je čine nemerljivo velikom u svetskim razmerama. – Pobednik je zadržao suze, gledaoci to nisu mogli. Sport je pokazao najlepše lice… »
Novak: Hvala ti Laslo, Janko: Ovo je tek početak
Mondo 26.02.2019
Laslu Đereu na velikom uspehu posle osvajanja prve ATP titule u karijeri čestitali najbolji teniser sveta Novak Đoković i Janko Tipsarević. Laslo Đere napravio je najveći uspeh karijere osvajanjem titule na turniru u Rio de Žaneiru. Taj podvig… »
Laslo Đere obradovao srpsku sportsku javnost: Trnovit put od Sente do svetske elite
Dnevnik 26.02.2019
Veliki uspeh tenisera Lasla Đerea iz Sente, koji je osvajanjem prvog ATP turnira u Rio de Žaneiru ostvario najznačajniji rezultat u karijeri, sa izuzetnim ushićenjem i ponosom uvažavaju njegovi sugrađani u varoši kraj Tise. Oni pomno prate svaki… »
Novaka dirnuo laslov govor: Hvala ti što si sa nama podelio emocije o tvojim roditeljima
Večernje novosti 25.02.2019
Govor mladog tenisera posle osvajanja titule u Riju obišao je svet, a dirnuo je i Đokovića koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama. Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je Laslu Đereu na osvajanju prvog ATP trofeja u karijeri… »
Laserski uspon Đerea
Danas 25.02.2019
Posle osvajanja ATP turnira u Rio de Žaneiru srpski teniser napredovao za 53 mesta Dušan Lajović (43) nije više drugi najbolje rangirani teniser iz Srbije na ATP listi, jer je Laslo Đere (37) od danas prvi iza neprikosnovenog vladara „belog… »
Ponosna na lacija: Judit Đere, sestra našeg mladog tenisera, vrlo emotivno doživela trijumf brata u Brazilu
Večernje novosti 25.02.2019
Plakala sam i ja kod kuće. Toliko pomešanih osećanja za kratko vreme - priča za "Novosti" ponosna sestra. OD prvog do poslednjeg meča verovala sam da će Laci uspeti i presrećna sam zbog njega. Istovremeno sam i plakala što nismo zajedno tamo, što… »
Vesti dana »

Putin u uniformi, komandanti mu obećali da će proterati Ukrajince iz Kurska
BBC News pre 24 minutajoš 26 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 36 minutajoš 20 povezanih

Tragedija: Legendarni as Partizana skokom sa terase počinio samoubistvo!
Hot sport pre 7 minutajoš 15 povezanih

Šta se ovo dešava? Natprosečno toplo, pa sneg: Rhmz objavio neverovatnu prognozu za Srbiju
Telegraf pre 48 minutajoš 12 povezanih