Povezane vesti

Skandalozno! Ove informacije uzdrmale Hrvatsku javnost! Kolinda primala mito od bivšeg predsednika Dinama?! Postoji i snimak!

Pravda pre 55 dana
Nedavno je u javnost procurila vest da je bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić dao pozamašnu sumu novca hrvatskoj predsednici u zamenu za, za sada nepoznatu, uslugu.
Hrvatski nedeljnik Nacional objavio je razgovor sa neimenovanim sagovornikom koji tvrdi da postoji snimak na kojem bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić priča o tome koliko je para dao za potrebe kampanje na predsedničkim... »

Kolinda primala mito od bivšeg predsednika Dinama?! Postoji i snimak!

Alo pre 55 dana
Alo: Kolinda primala mito od bivšeg predsednika Dinama?! Postoji i snimak!
Osim Mamića sastanku su, kaže izvor, prisustvovala još dvojica savetnika predsednice i jedan Mamićev saradnik iz Dinama
Nedavno je u javnost procurila vest da je bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić dao pozamašnu sumu novca hrvatskoj predsednici u zamenu za, za sada nepoznatu, uslugu Hrvatski nedeljnik Nacional objavio je razgovor sa neimenovanim... »

Kitarović primila novac od Mamića, pa "zaboravila" da ispuni obećanje?

RTV pre 55 dana
RTV: Kitarović primila novac od Mamića, pa "zaboravila" da ispuni obećanje?
ZAGREB - Hrvatski nedeljnik Nacional objavio je razgovor sa neimenovanim sagovornikom koji tvrdi da postoji snimak na kojem bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić priča o tome koliko je para dao za potrebe kampanje na predsedničkim izborima na kojima je pobedila aktuelna šefica hrvatske države Kolinda Grabar Kitarović.
Reč je o, kako se navodi, snimku sa sastanka kojem je prisustvovalo nekoliko osoba, među njima i dvojica tadašnjih bliskih saradnika predsednice Kolinde Grabar-Kitarović i Zdravko Mamić. Izvor Nacionala tvrdi da o tom sastanku... »

Šta povezuje Kolindu i Mamića? "Nacional": Novac

B92 pre 55 dana
B92: Šta povezuje Kolindu i Mamića? "Nacional": Novac
Zagreb -- "Nacional" objavio tekst u kom se navodi da je Mamić davao novac za kampanju na predsedničkim izborima na kojima je pobedila Kolinda Grabar Kitarović.
To je, zapravo, za taj hrvatski nedeljnik ispričao neimenovani sagovornik koji tvrdi da postoji i snimak na kojem bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić priča o tome koliko je novca dao. Reč je o, kako se navodi, snimku sa... »
©2019 Netmark d.o.o.