Повезане вести

МУП: На посао примљено 128 чланова породица погинулих и рањених полицајаца

МУП: На посао примљено 128 чланова породица погинулих и рањених полицајаца

Данас 26.02.2019
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас решења о пријему у радни однос за укупно 128 чланова породица погинулих и рањених припадника МУП-а. Он је том приликом нагласио да… »
Посао за децу страдалих полицајаца

Посао за децу страдалих полицајаца

Мондо 26.02.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас решење за пријем у радни однос за 130 чланова породица погинулих и рањених полицајаца и поручио да Србија мора да поштује и памти оно што су ти људи учинили за… »
Уручено 128 решења о запослењу породицама припадника МУП

Уручено 128 решења о запослењу породицама припадника МУП

Радио 021 26.02.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас 128 решења о запослењу члановима породица рањених и погинулих припадника МУП-а, и нагласио да се тим симболичним гестом држава одужује и захваљује онима који су… »
128 Решења о запослењу породицама погинулих полицајаца Стефановић: Данас ми је пуно срце, ово је за мене као министра један…

128 Решења о запослењу породицама погинулих полицајаца Стефановић: Данас ми је пуно срце, ово је за мене као министра један…

Курир 26.02.2019
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић уручио је данас 128 решења о запослењу члановима породица рањених и погинулих припадника МУП-а, и нагласио да се тим симболичним гестом држава одужује и… »

Вести дана »