Повезане вести
Јокић о скандирању публике: Све ми је то мало смешно, бољи играч од мене ће освојити МВП награду
Моззарт спорт 27.02.2019
„Ја се само трудим да играм добру тимску кошарку. То је све што покушавам да учиним“, поручује српски ас. Никола Јокић наставља да гази крупним корацима у НБА лиги. Са синоћних 36 поена био је херој славља над Оклахомом, а… »
Јокића брига за узвике "МВП": Само добра тимска кошарка
Н1 Инфо 27.02.2019
Никола Јокић је у победи Денвера над Оклахомом убацио 36 поена, имао је десет асистенција, а један скок му је недостајао за трипл-дабл. После нове фантастичне утакмице Никола Јокић је био презадовољан због победе над дивизионим… »
Јокић уз Чемберлена најбољи центар асистент
Н1 Инфо 27.02.2019
Никола Јокић игра одличну сезону у Денверу, а током ове сезоне је изједначио или оборио неколико НБА рекорда. У утакмици против Оклахома Сити Тандера у ноћи између уторка и среде Никола Јокић је направио дабл-дабл уз 36 поена и… »
Јокић је невероватан: Разнео Оклахому маестралном партијом, грмело је у Колораду ‘МВП,МВП’! (видео)
Хот спорт 27.02.2019
Српски ас поново је остварио невероватне цифре у тријумфу Денвера над Оклахомом резултатом 121:112. Некако је до ‘Ол стара’ Никола Јокић имао сјајне партије, а од свечаности у Шарлоту, звер је постала потпуно неукротива. Можда је… »
Јокић о МВП признању: Смешно ми је то...
Вечерње новости 27.02.2019
Мислим да има бољих кошаркаша од мене, који ће освојити награду за најкориснијег играча, а ја се само трудим да играм тимску кошарку - рекао је српски центар. Српски центар Никола Јокић поново је био један од кључних фактора у… »
Не помажу ни Вестбрук, ни Џорџ, Никола Јокић утишао и Тандер, за МВП га баш брига!
Спортске.нет 27.02.2019
Невероватна партија Јокића, поново испраћен овацијама, али њега то пуно не занима. Растурио Оклахому, Денвер чврсто држи друго место... Невероватни Никола Јокић је растурио Тандер, Денвер је нанео Оклахоми трећи пораз ове… »
Јокићеву магију осетили и Тандери
Н1 Инфо 27.02.2019
Кошаркаши Денвера у дербију Западне конференције НБА лиге победили су Оклахому 119:108 уз још једну сјајну партију Николе Јокића. Нагетси су пред својим навијачма забележили пети изастопни тријумф и учврстили се на другој… »
Вести дана »
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 18 минутајош 2 повезане