Povezane vesti
Napunio sam rebeku, napravila mi je s.Anje: Petrući otkrio najprljavije detalje seksa sa devojkom! Zamalo da ostane trudna…
Kurir 27.02.2019
Marko Petrušević Petrući i Rebeka Popović su uplovili u romansu, pa od tada pred kamerama redovno vode ljubav, a Petrući je sada izneo detalje njihovog odnosa. On je posle žurke prepričavao Mikiju Đuričiću šta se nedavno desilo njegovoj devojci i njemu… »
“Napunio sam je, tražili smo tabletu za dan posle!”: Petrući ispričao Mikiju sve detalje seksa sa Rebekom, a kad čujete…
Svet & Skandal 27.02.2019
Turbulentni ljubavni odnos Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija privlači veliku pažnju kako gledalaca tako i zadrugara koji su imali priliku da ih uhvate na delu, dok su u zajedničkoj spavaćoj sobi bili intimni. Nakon sinoćne žurke Petrući je u… »
Vesti dana »
Putinova stranka ostvarila ubedljivu prednost na parlamentarnim izborima
Serbian News Media pre 9 minutajoš 23 povezane
Večeras u ponoć ističe rok za prijavu za 6.000 dinara: Oglasio se ministar, objavio detaljan kalendar isplate
Mondo pre 14 minutajoš 20 povezanih
"Očekujem ostavku Merca"! Najgori rezultat CDU u istoriji stranke, nije prešla cenzus! Crno jutro svanulo kancelaru i Putinu, AfD ostao bez jedine nade da vlada
Kurir pre 30 minutajoš 13 povezanih
Danas slavimo Malu Gospojinu. Evo koji se običaji poštuju na ovaj veliki praznik Mala Gospojina
Volim Zrenjanin pre 4 minutajoš 15 povezanih