Povezane vesti
Napunio sam rebeku, napravila mi je s.Anje: Petrući otkrio najprljavije detalje seksa sa devojkom! Zamalo da ostane trudna…
Kurir 27.02.2019
Marko Petrušević Petrući i Rebeka Popović su uplovili u romansu, pa od tada pred kamerama redovno vode ljubav, a Petrući je sada izneo detalje njihovog odnosa. On je posle žurke prepričavao Mikiju Đuričiću šta se nedavno desilo njegovoj devojci i njemu… »
“Napunio sam je, tražili smo tabletu za dan posle!”: Petrući ispričao Mikiju sve detalje seksa sa Rebekom, a kad čujete…
Svet & Skandal 27.02.2019
Turbulentni ljubavni odnos Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija privlači veliku pažnju kako gledalaca tako i zadrugara koji su imali priliku da ih uhvate na delu, dok su u zajedničkoj spavaćoj sobi bili intimni. Nakon sinoćne žurke Petrući je u… »
Vesti dana »
Pao dogovor u Abu Dabiju! Oglasio se Vitkof, Amerika, Ukrajina i Rusija se složile oko jednog važnog pitanja, pregovori ocenjeni kao "produktivni"
Kurir pre 30 minutajoš 21 povezana
Produžen rok za podnošenje prijava: Sve nadležne službe u Leskovcu radiće i tokom vikenda
Stav.life pre 1 satjoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito i lokalna kiša
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana
Bačena bomba na kuću Zdravka Čolića u Beogradu, priveden osumnjičeni
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Smanjite račune za struju i grejanje: Država deli subvencije, više od 50.000 porodica u Srbiji ih dobija. Evo kako
Dnevnik pre 4 satijoš 17 povezanih