Povezane vesti
Stiže duet sa JK: Dara iznela detalje o saradnji sa Karleušom
Vesti online 27.02.2019
Dara Bubamara je progovorila o svom privatnom životu i podršci koju ima od svog bivšeg supruga. - Ostvarena sam žena, imam divnog sina, divnu porodicu, podržava me moja porodica, Milanova porodica, svi me vole. Ne mogu da se odbranim od udvarača - rekla… »
Stiže duet sa JK: Dara iznela detalje o saradnji sa Karleušom, pa ispičala kakav odnos ima sa porodicom bivšeg muža!
Svet & Skandal 27.02.2019
Dara Bubamara je progovorila o svom privatnom životu i podršci koju ima od svog bivšeg supruga. “Ostvarena sam žena, imam divnog sina, divnu porodicu, podržava me moja porodica, Milanova porodica, svi me vole. Ne mogu da se odbranim od udvarača”, rekla… »
Vesti dana »
Dva razorna zemljotresa u Venecueli u manje od minut: Desetine mrtvih i stotine povređenih
BBC News pre 12 minutajoš 87 povezanih
Kardiolog: Prilagođavanje na temperaturne razlike naročito važno za kardiološke pacijente
N1 Info pre 42 minutajoš 22 povezane
Skupština Srbije usvojila izmene Zakona: O Viskom savetu tužilaštva, o sudijama, o javnom tužilaštvu
RTV pre 2 minutajoš 12 povezanih
Ekvador i Nemačka izlaze na teren: Evo gde možete gledati direktan prenos ovog meča
Kurir pre 2 minutajoš 123 povezane
Prikaz novih borbenih sistema Vojske Srbije u Batajnici i na Pasuljanskim livadama
Beta pre 12 minutajoš 10 povezanih