Povezane vesti
Stiže duet sa JK: Dara iznela detalje o saradnji sa Karleušom
Vesti online 27.02.2019
Dara Bubamara je progovorila o svom privatnom životu i podršci koju ima od svog bivšeg supruga. - Ostvarena sam žena, imam divnog sina, divnu porodicu, podržava me moja porodica, Milanova porodica, svi me vole. Ne mogu da se odbranim od udvarača - rekla… »
Stiže duet sa JK: Dara iznela detalje o saradnji sa Karleušom, pa ispičala kakav odnos ima sa porodicom bivšeg muža!
Svet & Skandal 27.02.2019
Dara Bubamara je progovorila o svom privatnom životu i podršci koju ima od svog bivšeg supruga. “Ostvarena sam žena, imam divnog sina, divnu porodicu, podržava me moja porodica, Milanova porodica, svi me vole. Ne mogu da se odbranim od udvarača”, rekla… »
Vesti dana »
Tramp sprema najopasniju operaciju u istoriji! Američka vojska cilja nuklearno srce Irana, "Pijuk planina" pred eksplozijom
Blic pre 40 minutajoš 43 povezane
Skupština Novog Sada izglasala: Akademija umetnosti više neće koristiti prostorije na Bulevaru Mihajla Pupina i Bulevaru despota Stefana
RTV pre 1 satjoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 25 minutajoš 27 povezanih