Povezane vesti
Stiže duet sa JK: Dara iznela detalje o saradnji sa Karleušom
Vesti online 27.02.2019
Dara Bubamara je progovorila o svom privatnom životu i podršci koju ima od svog bivšeg supruga. - Ostvarena sam žena, imam divnog sina, divnu porodicu, podržava me moja porodica, Milanova porodica, svi me vole. Ne mogu da se odbranim od udvarača - rekla… »
Stiže duet sa JK: Dara iznela detalje o saradnji sa Karleušom, pa ispičala kakav odnos ima sa porodicom bivšeg muža!
Svet & Skandal 27.02.2019
Dara Bubamara je progovorila o svom privatnom životu i podršci koju ima od svog bivšeg supruga. “Ostvarena sam žena, imam divnog sina, divnu porodicu, podržava me moja porodica, Milanova porodica, svi me vole. Ne mogu da se odbranim od udvarača”, rekla… »
Vesti dana »
Pustoš nakon smrtonosnih poplava u Nepalu: Snimak iz vazduha otkriva prave razmere katastrofe (video)
Euronews pre 6 satijoš 28 povezanih
Lokalizovana vatrena stihija kod Vranja! Požar u selu Prvonek ugašen, situacija u Lukovu i Tibuždu pod kontrolom
Kurir pre 5 satijoš 44 povezane
Počeo Niški filmski festival: Više stotina Nišlija aplauzom pozdravilo glumačke zvezde na keju – Tanji Bošković nagrada za životno delo
Rešetka pre 1 danjoš 23 povezane
Miting naprednjaka u Užicu završen Vučićevim govorom: Policija i nakon skupa razdvajala pristalice SNS-a i građane koji protestuju
Danas pre 5 satijoš 47 povezanih
Haker osumnjičen za napade na FSS i RFZO: VJT traži pritvor zbog opasnosti od novih napada
Nova pre 10 satijoš 29 povezanih