Povezane vesti
Radmila je snežani Đurišić bila kao majka! Brinula je o pevačici kada joj je bilo samo 7 godina: Zapevala je narodnjake i tako…
Kurir 27.02.2019
Snežana Đurišić otkrila je kako je njenu sudbinu odredila žena koju je smatrala drugom majkom. "Ja sam jako mlada počela da radim ovaj posao, bukvalno kao devojčica od 6-7 godina. Meni su od početka velika podrška bili roditelji. Postojala je i ta jedna… »
"Imala sam samo sedam godina": Snežani Đurišić je susret sa ovom ženom promenio život
Blic 27.02.2019
Pevačica kaže da je, bez obzira na sve, njenoj generaciji bilo lakše nego muzičkim zvezdama danas da ostvare karijeru. Pevačica Snežana Đurišić godinama traje na muzičkom nebu Srbije, a kako nam je otkrila, sudbinu joj je odredila žena koju je zvala… »
Vesti dana »

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 4 satijoš 18 povezanih

Dragani Đorđević zabranjen ulazak u PKS na javnu raspravu o strategiji upravljanja mineralnim bogatstvom
Danas pre 24 minutajoš 28 povezanih

Zvezdan Terzić: Ništa nije završeno, ovo je bilo samo prvo poluvreme
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih

Dan pre isteka ultimatuma dogovoren sastanak Putina i Trampa, Rus ostaje pri svom cilju? "i ranije je pretio"
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih