Povezane vesti
Smiljana optužena da je sestrino telo krila 19 godina u zamrzivaču, a SAD je u lisicama dovedena u banku: Smrzla sam se od…
Kurir 28.02.2019
Smiljana Srnec (45), optužena za ubistvo sestre Jasmine Dominić (23), tražila je od suda da je pusti iz pritvora kako bi podigla novac. Ljudi, koji su je videli na izlasku iz banke, kažu da ih je prošla jeza. "Uhvatila me jeza kad sam je videla. Bila je… »
Smiljana je 20 godina držala sestrino telo u zamrzivaču, a danas je viđena kako šeta Varaždinom u lisicama i ulazi u banku
Telegraf 28.02.2019
Prolaznici su bili preplašeni kad su je videli. Smiljana Srnec (45), okrivljena za ubistvo sestre Jasmine Dominić (23), tražila je od suda da je pusti iz pritvora kako bi podigla novac. Ljudi, koji su je videli na izlasku iz banke, kažu da ih je prošla… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih

Ministri u Vladi i predstavnici SNS ispred Skupštine sa pristalicama i građanima
RTV pre 58 minutajoš 53 povezane

Jovanović zapalio mreže: Bivši golman Partizana udario na Piksija jer nije dobio poziv za nacionalni tim! (foto) pafos preko bele tačke duplirao prednost: Stigao ekspresan odgovor Bruna Duartea!
Hot sport pre 22 minutajoš 34 povezane

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
N1 Info pre 3 satajoš 38 povezanih