Povezane vesti
Smiljana optužena da je sestrino telo krila 19 godina u zamrzivaču, a SAD je u lisicama dovedena u banku: Smrzla sam se od…
Kurir 28.02.2019
Smiljana Srnec (45), optužena za ubistvo sestre Jasmine Dominić (23), tražila je od suda da je pusti iz pritvora kako bi podigla novac. Ljudi, koji su je videli na izlasku iz banke, kažu da ih je prošla jeza. "Uhvatila me jeza kad sam je videla. Bila je… »
Smiljana je 20 godina držala sestrino telo u zamrzivaču, a danas je viđena kako šeta Varaždinom u lisicama i ulazi u banku
Telegraf 28.02.2019
Prolaznici su bili preplašeni kad su je videli. Smiljana Srnec (45), okrivljena za ubistvo sestre Jasmine Dominić (23), tražila je od suda da je pusti iz pritvora kako bi podigla novac. Ljudi, koji su je videli na izlasku iz banke, kažu da ih je prošla… »
Vesti dana »

Kordon policije obezbeđuje batinaše ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Počelo okupljanje studenata i građana
Nova pre 24 minutajoš 48 povezanih

(FOTO) Jake kiše i poplave u Kini: Poginulo 30 ljudi, više od 80.000 evakuisano
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

BLOG UŽIVO: Počela sednica Skupštine Vojvodine: Policija već ispred ulaza u zgradu
Nova pre 24 minutajoš 13 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane

„Borba Vlade i lobista“: Bajatović o novom odlaganju sankcija
Nedeljnik pre 24 minutajoš 10 povezanih