Povezane vesti
Smiljana optužena da je sestrino telo krila 19 godina u zamrzivaču, a SAD je u lisicama dovedena u banku: Smrzla sam se od…
Kurir 28.02.2019
Smiljana Srnec (45), optužena za ubistvo sestre Jasmine Dominić (23), tražila je od suda da je pusti iz pritvora kako bi podigla novac. Ljudi, koji su je videli na izlasku iz banke, kažu da ih je prošla jeza. "Uhvatila me jeza kad sam je videla. Bila je… »
Smiljana je 20 godina držala sestrino telo u zamrzivaču, a danas je viđena kako šeta Varaždinom u lisicama i ulazi u banku
Telegraf 28.02.2019
Prolaznici su bili preplašeni kad su je videli. Smiljana Srnec (45), okrivljena za ubistvo sestre Jasmine Dominić (23), tražila je od suda da je pusti iz pritvora kako bi podigla novac. Ljudi, koji su je videli na izlasku iz banke, kažu da ih je prošla… »
Vesti dana »
Brnabić: Priština sabotira istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, i dalje insistiramo na pravdi
Pravda pre 2 satajoš 39 povezanih
Sve dok gori i jedna sveća, Oliver neće biti zaboravljen
Prokuplje press pre 49 minutajoš 27 povezanih
Slučaj Jelene Kleut nastavak velike čistke na univerzitetima u Srbiji
Jug press pre 2 satajoš 61 povezana
Lančani sudar na auto-putu "Miloš Veliki": Muškarac podlegao povredama, šest osoba povređeno
N1 Info pre 2 satajoš 65 povezanih
Tramp zapretio svim državama koje ne podržavaju aneksiju Grenlanda: "Uvešću vam carine" (video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane