Povezane vesti
"Medveđa i Sijarinska banja ostaju Srbija" poručio Vučić tokom posete Bojniku
Srbija danas 28.02.2019
Bez obzira na to što predstavnici Prištine vole da ''buču, halabuču i prete'', mi nikome nećemo pretiti. Predsednik Aleksandar Vučić je danas, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa i Sijarinska Banja, koje će obići tokom dana… »
Vučić poručio meštanima međveđe i Sijarinske banje: Ovo je naše i hoću da razgovaram o ulaganjima, napretku…
Kurir 28.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas meštanima Sijarinske banje da ne treba da imaju nikakve sumnje, jer su Sijarinska banja i Medveđa Srbija, bili su i biće Srbija uvek. Vučić je, u obraćaju tokom posete toj banji, primetio da se mi… »
Šta će biti za 45 dana? Ne znam, razgovaraću sa Kinezima da preuzmu rudnik "Lece"
RTV 28.02.2019
LEBANE - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u Medveđu danas ide da odagna strahovanja ljudi zbog pretnji iz Prištine i da im poruči da Srbija ulaže i da će ulagati u taj deo zemlje. "Idem samo zbog praznih priča kako će Medveđa da… »
Vučić: Moj stil nije da pretim i da se junačim, gledam semafor na kraju utakmice
N1 Info 28.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je rukovodstvo u Prištini iracionalno i neodgovorno i da "nikada ne znate šta može da se očekuje od njih". "Naš cilj je mir i ja zato brinem zbog svega što su Albanci spremni da urade. Ali ljudi ne… »
Vučić: Medveđa je bila, ostaje i uvek će biti srpska! (foto)
Pravda 28.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić je danas, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa i Sijarinska banja, koje će obići tokom dana, "ostati Srbija". Vučić je i tokom posete Bojniku iskoristio priliku da, kao što je to uradio u Vlasotincu… »
Poseta Jablaničkom okrugu Vučić o pretnjama iz Prištine: Medveđa i Sijarinska banja ostaju Srbija
Kurir 28.02.2019
VLASOTINCE/BOJNIK - Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je kampanju "Budućnost Srbije" posetom Jablaničkom okrugu. Prvo je obišao Vlasontice, a potom i opštinu Bojnik. Vučić je tom prilikom, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa… »
Vučić: Prištinsko rukovodstvo iracionalno i neodgovorno
Danas 28.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je rukovodstvo u Prištini iracionalno i neodgovorno i da „nikada ne znate šta može da se očekuje od njih“. „Naš cilj je mir i ja zato brinem zbog svega što su Albanci spremni da urade… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Uhapšen razbojnik sa ceraka: Pokušao da ukrade novac iz dve menjačnice, upao s pištoljem i pretio radnicama (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana