Povezane vesti

"Medveđa i Sijarinska banja ostaju Srbija" poručio Vučić tokom posete Bojniku

"Medveđa i Sijarinska banja ostaju Srbija" poručio Vučić tokom posete Bojniku

Srbija danas 28.02.2019
Bez obzira na to što predstavnici Prištine vole da ''buču, halabuču i prete'', mi nikome nećemo pretiti. Predsednik Aleksandar Vučić je danas, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa i Sijarinska Banja, koje će obići tokom dana… »
Vučić poručio meštanima međveđe i Sijarinske banje: Ovo je naše i hoću da razgovaram o ulaganjima, napretku…

Vučić poručio meštanima međveđe i Sijarinske banje: Ovo je naše i hoću da razgovaram o ulaganjima, napretku…

Kurir 28.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas meštanima Sijarinske banje da ne treba da imaju nikakve sumnje, jer su Sijarinska banja i Medveđa Srbija, bili su i biće Srbija uvek. Vučić je, u obraćaju tokom posete toj banji, primetio da se mi… »
Šta će biti za 45 dana? Ne znam, razgovaraću sa Kinezima da preuzmu rudnik "Lece"

Šta će biti za 45 dana? Ne znam, razgovaraću sa Kinezima da preuzmu rudnik "Lece"

RTV 28.02.2019
LEBANE - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u Medveđu danas ide da odagna strahovanja ljudi zbog pretnji iz Prištine i da im poruči da Srbija ulaže i da će ulagati u taj deo zemlje. "Idem samo zbog praznih priča kako će Medveđa da… »
Vučić: Moj stil nije da pretim i da se junačim, gledam semafor na kraju utakmice

Vučić: Moj stil nije da pretim i da se junačim, gledam semafor na kraju utakmice

N1 Info 28.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je rukovodstvo u Prištini iracionalno i neodgovorno i da "nikada ne znate šta može da se očekuje od njih". "Naš cilj je mir i ja zato brinem zbog svega što su Albanci spremni da urade. Ali ljudi ne… »
Vučić: Medveđa je bila, ostaje i uvek će biti srpska! (foto)

Vučić: Medveđa je bila, ostaje i uvek će biti srpska! (foto)

Pravda 28.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić je danas, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa i Sijarinska banja, koje će obići tokom dana, "ostati Srbija". Vučić je i tokom posete Bojniku iskoristio priliku da, kao što je to uradio u Vlasotincu… »
Poseta Jablaničkom okrugu Vučić o pretnjama iz Prištine: Medveđa i Sijarinska banja ostaju Srbija

Poseta Jablaničkom okrugu Vučić o pretnjama iz Prištine: Medveđa i Sijarinska banja ostaju Srbija

Kurir 28.02.2019
VLASOTINCE/BOJNIK - Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je kampanju "Budućnost Srbije" posetom Jablaničkom okrugu. Prvo je obišao Vlasontice, a potom i opštinu Bojnik. Vučić je tom prilikom, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa… »
Vučić: Prištinsko rukovodstvo iracionalno i neodgovorno

Vučić: Prištinsko rukovodstvo iracionalno i neodgovorno

Danas 28.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je rukovodstvo u Prištini iracionalno i neodgovorno i da „nikada ne znate šta može da se očekuje od njih“. „Naš cilj je mir i ja zato brinem zbog svega što su Albanci spremni da urade… »

Vesti dana »