Povezane vesti
Petorica Novosađana krala po vikendicama i iz „Novosadske toplane“
NoviSad.com 28.02.2019
Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u odvojenim akcijama, uhvatili su petoricu osumnjičenih, neposredno posle krivičnih dela teška krađa. U Sremskim Karlovcima, policija je uhvatili dvojicu Novosađana koji su, kako se… »
Ukrali belu tehniku i posuđe iz vikendice na Stražilovu
RTV 28.02.2019
SREMSKI KARLOVCI - U Sremskim Karlovcima, policija je uhvatili dvojicu Novosađana koji su, kako se sumnja, prethodno provalili u vikendicu na Stražilovu. Ubrzo posle prijave vlasnika, policija je u automobilu kojim su se vozili osumnjičeni pronašla belu… »
Petorica Novosađana krala iz vikendice na Stražilovu i Novosadske toplane
Radio 021 28.02.2019
Novosadska policija u odvojenim akcijama uhapsila je petoricu osumnjičenih zbog teških krađa. U Sremskim Karlovcima, policija je uhvatila dvojicu Novosađana koji su provalili u vikendicu na Stražilovu. Ubrzo posle prijave vlasnika, policija je u… »
Petorica Novosađana uhvaćena nakon krađe na Klisi i u Sremskim Karlovcima
Moj Novi Sad 28.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u odvojenim akcijama, uhvatili su petoricu osumnjičenih, neposredno posle krivičnih dela teška krađa. U Sremskim Karlovcima, policija je uhvatili dvojicu Novosađana koji su, kako se sumnja… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih