Povezane vesti

Priznajem, bahato sam se našalila: Javila se učiteljica "nek crknu mamine maze", direktor škole progovorio o sankciji

Priznajem, bahato sam se našalila: Javila se učiteljica "nek crknu mamine maze", direktor škole progovorio o sankciji

Telegraf 28.02.2019
Spremna sam da snosim odgovornost - kaže za "Telegraf" Vesna. Nakon osuda javnosti i velike prašine koja se digla oko objave na Fejsbuk profilu učiteljice Vesne Stevanović iz Osnovne škole "Karađorđe" iz Topole, u kojoj je đacima koji nisu na… »
Javljaju se ljudi koji brane učiteljicu iz Topole nakon problematičnog statusa: Pomagala je deci, učila ih da nije važno…

Javljaju se ljudi koji brane učiteljicu iz Topole nakon problematičnog statusa: Pomagala je deci, učila ih da nije važno…

Telegraf 28.02.2019
Kažu da je puno učinila za svoje đake. Poput eksplozije odjeknuo je Fejsbuk status učiteljice Vesne Stevanović iz Topole, koja je đacima koji nisu otišli na rekreativnu nastavu poručila: "Nek' crknu mamine maze, koje bez razloga nisu sa nama"… »
Zbog nepromišljenosti učiteljica iz Topole na mukama!

Zbog nepromišljenosti učiteljica iz Topole na mukama!

Top press 28.02.2019
Topola – Vesna Stevanović iz Topole, učiteljica koja je sa svojim đacima na rekreativnoj u Vrnjačkoj Banji zbog jedne objave na fejsbuku našla se u ozbiljnom problemu. Naime, Vesna je na svom fejsbuk profilu napisala objavu u kojoj je rekla: „Nek… »

Vesti dana »