Povezane vesti
Tanja Savić sve češće objavljuje vrele fotke sa plaže: Fanovi stalno komentarišu njene obline, a evo šta ona kaže o svom…
Kurir 28.02.2019
Tanja Savić progovorila je o svom privatnom životu, ali i tome što sve češće boravi u Australiji. Pevačica je nekoliko godina živela u Australiji, a onda se zbog poslovnih obaveza vratila u Srbiju. "Australija je moja voljena zemlja. Mogla bih sutra da… »
"To mi je obaveza": Tanja Savić donela odluku da li će život nastaviti u Srbiji ili u Australiji, a odgovorila i na komentare…
Blic 28.02.2019
Pevačica Tanja Savić trenutno boravi u Australiji, gde je živela nekoliko godina, a koju i dalje posećuje iako je odlučila da se zbog posla vrati u Srbiju. – Australija je moja voljena zemlja. Mogla bih sutra da se preselim ovde, ali zbog svog posla i… »
Vesti dana »

Protest studenata u blokadi u Beogradu: Ispred Prokopa odata pošta stradalima u padu nadstrešnice, počeo program u Novom Sadu
Blic pre 24 satajoš 262 povezane

Trump raspoređuje nuklearne podmornice blizu Rusije nakon prijetnji bivšeg ruskog predsjednika
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 24 povezane

Milorad Dodik pravosnažno osuđen, odbrana sprema apelaciju Ustavnom sudu BiH
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 98 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 9 satijoš 26 povezanih