Povezane vesti
Tanja Savić sve češće objavljuje vrele fotke sa plaže: Fanovi stalno komentarišu njene obline, a evo šta ona kaže o svom…
Kurir 28.02.2019
Tanja Savić progovorila je o svom privatnom životu, ali i tome što sve češće boravi u Australiji. Pevačica je nekoliko godina živela u Australiji, a onda se zbog poslovnih obaveza vratila u Srbiju. "Australija je moja voljena zemlja. Mogla bih sutra da… »
"To mi je obaveza": Tanja Savić donela odluku da li će život nastaviti u Srbiji ili u Australiji, a odgovorila i na komentare…
Blic 28.02.2019
Pevačica Tanja Savić trenutno boravi u Australiji, gde je živela nekoliko godina, a koju i dalje posećuje iako je odlučila da se zbog posla vrati u Srbiju. – Australija je moja voljena zemlja. Mogla bih sutra da se preselim ovde, ali zbog svog posla i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
To je onaj stari Partizan - crno-bela energija ugasila Panatinaikos
RTS pre 36 minutajoš 73 povezane
Press: Marihuana u Konjuhu je državni posao - da nije tako, provladini tabloidi bi pisali o tome
N1 Info pre 8 satijoš 4 povezane
"Petrohemija" pokrenula proizvodnju, u toku pregovori ADNOK-a i MOL-a o preuzimanju ruskog udela u NIS-u
RTS pre 2 satajoš 24 povezane