Povezane vesti
Tanja Savić sve češće objavljuje vrele fotke sa plaže: Fanovi stalno komentarišu njene obline, a evo šta ona kaže o svom…
Kurir 28.02.2019
Tanja Savić progovorila je o svom privatnom životu, ali i tome što sve češće boravi u Australiji. Pevačica je nekoliko godina živela u Australiji, a onda se zbog poslovnih obaveza vratila u Srbiju. "Australija je moja voljena zemlja. Mogla bih sutra da… »
"To mi je obaveza": Tanja Savić donela odluku da li će život nastaviti u Srbiji ili u Australiji, a odgovorila i na komentare…
Blic 28.02.2019
Pevačica Tanja Savić trenutno boravi u Australiji, gde je živela nekoliko godina, a koju i dalje posećuje iako je odlučila da se zbog posla vrati u Srbiju. – Australija je moja voljena zemlja. Mogla bih sutra da se preselim ovde, ali zbog svog posla i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Guča "pumpa" podršku studentskoj listi uz trubu: Skupovi "Budi glas promene" širom Srbije
Nova pre 3 minutajoš 16 povezanih
Simić o Zakonu o strancima: Neće biti progona Srba koji nemaju kosovska dokumenta
NIN pre 4 satijoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD bombardovale iransko ostrvo Harg; Mediji: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTV pre 4 minutajoš 71 povezana
Napoli preokretom izbrisao loše prvo poluvreme, Leće skupo prodao kožu na "Maradoni"
Sportske.net pre 8 minutajoš 50 povezanih
Arakči: Novi vrhovni vođa Modžtaba Hamnei normalno obavlja dužnost, sistem stabilan
Euronews pre 33 minutajoš 23 povezane