Povezane vesti
Vućić: Vršili su pritisak 2013. godine na mene zbog Kosova
Jug press 28.02.2019
LESKOVAC Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u Leskovcu, da je ustala pristojna Srbija da sačuva svoju zemlju koju, kako je rekao „napadaju i oni spolja i oni iznutra“. Vučić je rekao da su ti napadi postali još intenzivniji… »
Vučić u Leskovcu: Samo pristojna Srbija dolazi u obzir
Srbija danas 28.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas u Leskovcu da je pristojna Srbija ustala, da sačuva svoju zemlju, i od onih iznutra i od onih spolja, koji bi da je sruše. - Zaprepastio sam se kada sam, u jednom danu, shvatio sam da sam ja za sve kriv. I… »
Vučić pred 10.000 građana Leskovca poručio: Ustala je pristojna Srbija, da sačuva svoju zemlju od onih iznutra i od onih…
Telegraf 28.02.2019
Utisak je da je sav Leskovac izašao da ga čuje, a, sudeći po broju ljudi, i građani iz okolnih mesta. U nastavku kampanje "Budućnost Srbije" predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio građanima Leskovca, kojih je prema prvvih informacija bilo… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: SAD obustavljaju vojnu pomoć Kijevu; Ruska PVO uništila 18 ukrajinskih dronova tokom noći
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih

Kina uvodi protivmere - dodatne carine na određene proizvode iz SAD
RTV pre 57 minutajoš 14 povezanih

Počinje redovno zasedanje Skupštine Srbije: Na dnevnom redu i glasanje o razrešenju Brnabić, kao i ostavka Vučevića
N1 Info pre 33 minutajoš 11 povezanih