Povezane vesti
"Videla sam dete u lokvi krvi!" Majka otkrila šta se tačno desilo dana kada je muž bacio njenu decu kroz prozor!
Srbija danas 28.02.2019
Katica Rođak, majka četvoro dece koju je suprug Josip Rođak bacio sa prvog sprata kuće rekla je da je "dvoje dece ok, a dvoje kritično. Jedna ćerka će morati za Zagreb, a druga na operaciju oka. Sad sam u bolnici, kod dece sam". Svi su mislili da… »
Svi su mislili da je jasminu ubila sestra, a događaj iz 2003. baca senku na oca, evo i zbog čega!
Srbija danas 28.02.2019
Članovi porodice Srnec u razgovoru s njima bliskim osobama odbacili su mogućnost da je Smiljana Srnec kriva za ubistvo svoje sestre Jasmine Dominić, čije je telo pronađeno nakon 19 godina. Rekonstrukcija lokacije članova porodice Što se tiče… »
Vesti dana »

Studenti završili blokadu depoa GSP-a, preminuo mladić povređen u padu nadstrešnice
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 61 povezana

Studenti blokaderi blokirali GSP: Počelo kao pobuna bogatih i bahatih a sad se pretvorila u pobunu neradnika protiv radnika!
Kurir pre 1 satjoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček za naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Beta pre 41 minutajoš 36 povezanih

Buka ispred MUP na Novom Beogradu, zborovi građana u više gradova (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivšem ministru Krešniku Bektešiju
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih