Povezane vesti
"Videla sam dete u lokvi krvi!" Majka otkrila šta se tačno desilo dana kada je muž bacio njenu decu kroz prozor!
Srbija danas 28.02.2019
Katica Rođak, majka četvoro dece koju je suprug Josip Rođak bacio sa prvog sprata kuće rekla je da je "dvoje dece ok, a dvoje kritično. Jedna ćerka će morati za Zagreb, a druga na operaciju oka. Sad sam u bolnici, kod dece sam". Svi su mislili da je… »
Svi su mislili da je jasminu ubila sestra, a događaj iz 2003. baca senku na oca, evo i zbog čega!
Srbija danas 28.02.2019
Članovi porodice Srnec u razgovoru s njima bliskim osobama odbacili su mogućnost da je Smiljana Srnec kriva za ubistvo svoje sestre Jasmine Dominić, čije je telo pronađeno nakon 19 godina. Rekonstrukcija lokacije članova porodice Što se tiče javnosti… »
Vesti dana »
Generalni direktor NIS-a se obratio zaposlenima: I dalje postoji mogućnost da dobijemo licencu od OFAK-a
NIN pre 2 satajoš 24 povezane
Đedović Handanović: Radimo na uspostavljanju mehanizma snabdevanja, uključićemo i male benzinske stanice
RTS pre 50 minutajoš 28 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
Radio 021 pre 2 satajoš 32 povezane
Oglasila se Vesna Zmijanac iz Urgentnog centra: Otkrila u kakvom je stanju: Pogoršalo se...
Kurir pre 10 minutajoš 21 povezana