Povezane vesti
"Videla sam dete u lokvi krvi!" Majka otkrila šta se tačno desilo dana kada je muž bacio njenu decu kroz prozor!
Srbija danas 28.02.2019
Katica Rođak, majka četvoro dece koju je suprug Josip Rođak bacio sa prvog sprata kuće rekla je da je "dvoje dece ok, a dvoje kritično. Jedna ćerka će morati za Zagreb, a druga na operaciju oka. Sad sam u bolnici, kod dece sam". Svi su mislili da je… »
Svi su mislili da je jasminu ubila sestra, a događaj iz 2003. baca senku na oca, evo i zbog čega!
Srbija danas 28.02.2019
Članovi porodice Srnec u razgovoru s njima bliskim osobama odbacili su mogućnost da je Smiljana Srnec kriva za ubistvo svoje sestre Jasmine Dominić, čije je telo pronađeno nakon 19 godina. Rekonstrukcija lokacije članova porodice Što se tiče javnosti… »
Vesti dana »
Prve reči oca ubijene devojčice iz Ribnikara nakon presude! Atmosfera u sudnici nikad teža, spuštali glave i brisali suze, dok im je jedna stvar najteže pala
Kurir pre 11 minutajoš 104 povezane
LSV: Vučić kriminalcima dao odrešene ruke – napad na Verana Matića pokazuje da građani više nisu bezbedni LSV
Volim Zrenjanin pre 10 minutajoš 51 povezana
Policija na području Inđije zaplenila više od 100 kilograma droge, uhapšeno dvoje Beograđana
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih