Повезане вести

Ко је Јосип Рођак, монструм који је бацио четворо деце са терасе? Продавао је крадена кола, има тешку нарав, а родбина га се…

Ко је Јосип Рођак, монструм који је бацио четворо деце са терасе? Продавао је крадена кола, има тешку нарав, а родбина га се…

Телеграф 01.03.2019
Лекари кажу: Никада ништа слично нисмо видели. Нема горе ствари него кад вам донесу крвав смотуљак, који од тешких траума чак и не плаче. Јосип Рођак, који је јуче на Пагу кроз прозор бацио своје четворо деце, ухапшен је синоћ… »
Брани се ћутањем: Оцу који је бацио четворо деце са балкона прети и до 50 година затвора

Брани се ћутањем: Оцу који је бацио четворо деце са балкона прети и до 50 година затвора

Курир 01.03.2019
Осумњиченом Јосипу Рођаку (54), који је у четвртак ујутро с првог спрата породичне куће у Пагу бацио своје четворо малолетне деце, одређен је једномесечни истражни затвор, потврдио је судија Хрвоје Висковић. Рођак се досад… »
Оцу монструму који је бацио четворо деце са терасе прети 50 година затвора: Само једна ствар може да га сачува робије

Оцу монструму који је бацио четворо деце са терасе прети 50 година затвора: Само једна ствар може да га сачува робије

Телеграф 01.03.2019
Ако буде проглашен неурачуњивим постоји неколико опција, напомиње судија. Осумњиченом Јосипу Рођаку (54), који је јуче ујутро с првог спрата породичне куће у Пагу бацио своје четворо деце, одређен је једномеесечни истражни… »
Жена крвника који је бацио децу са терасе о тренуцима када их је видела на бетону: Рекао ми је "Убио сам децу", ја сам…

Жена крвника који је бацио децу са терасе о тренуцима када их је видела на бетону: Рекао ми је "Убио сам децу", ја сам…

Вечерње новости 01.03.2019
Катица Рођак, супруга Јосипа Рођака, који је јуче бацио четворо деце са првог спрата куће на Пагу, рекла је да ништа није наслућивало на трагедију. Катица Рођак, супруга Јосипа Рођака, који је јуче бацио четворо деце са првог… »
Девојчица коју је отац бацио с балкона изашла из коме, њему одређен притвор

Девојчица коју је отац бацио с балкона изашла из коме, њему одређен притвор

Н1 Инфо 01.03.2019
Јосипу Рађаку, оцу који је у Пагу бацио децу с балкона, одређен је притвор до 30 дана, потврдио је Хрвоје Висковић, истражни судија Жупанијског суда у Задру. Најтеже повређена девојчица је изашла из индуковане коме, али је и… »
Девојчица коју је отац бацио с балкона превезена у Загреб, једномесечни притвор Јосипу Рођаку

Девојчица коју је отац бацио с балкона превезена у Загреб, једномесечни притвор Јосипу Рођаку

Вечерње новости 01.03.2019
Седмогодишња девојчица, која је у четвртак ујутру тешко повређена на Пагу када ју је отац с још троје деце бацио с балкона, примљена је на даље лечење у Клинички болнички центар Загреб. Седмогодишња девојчица, која је у… »
Притвор за оца монструма! Покушао да убије четворо деце

Притвор за оца монструма! Покушао да убије четворо деце

Мондо 01.03.2019
Ј.Р. , који је с терасе куће на Пагу бацио своје четворо деце, данас је судија у Задру одредио једномесечни притвор. Фото: ТАЊУГ/ ФОТО ХИНА/ нр Њему је притвор одређен због опасности да би на слободи утицао на сведоке, али и… »
Огласила се жена монструма који је бацио своју децу кроз прозор, прети свима редом, а ово је рекла о мужу!

Огласила се жена монструма који је бацио своју децу кроз прозор, прети свима редом, а ово је рекла о мужу!

Ало 01.03.2019
Отац (54) који је јуче рано ујутро извукао четворо деце из кревета и бацио их са првог спрата куће у Пагу, добио је браниоца по службеној дужности. Приликом јутрошњег криминалистичког испитивања бранио ћутањем, а након поднева… »
Оцу који је бацио своју децу одређен притвор месец дана

Оцу који је бацио своју децу одређен притвор месец дана

ИндексОнлине 01.03.2019
ЗАДАР – Јосипу Рођаку, који је с терасе куће на Пагу бацио своје четворо деце, данас је судија у Задру одредио једномесечни притвор. Њему је притвор одређен због опасности да би на слободи утицао на сведоке, али и због опасности… »
Притвор за оца који је децу бацио кроз прозор: Јосип Рођак би могао да утиче на сведоке или понови злочин!

Притвор за оца који је децу бацио кроз прозор: Јосип Рођак би могао да утиче на сведоке или понови злочин!

Курир 01.03.2019
Јосипу Рођаку, који је с терасе куће на Пагу бацио своје четворо деце, данас је судија у Задру одредио једномесечни притвор. Њему је притвор одређен због опасности да би на слободи утицао на сведоке, али и због опасности да би… »
Хрватска стрепи због повређене девојчице, отац у притвору

Хрватска стрепи због повређене девојчице, отац у притвору

РТС 01.03.2019
Седмогодишња девојчица, која је најтеже повређена од четворо деце које је отац бацио са терасе куће на Пагу, оперисана је у Загребу и њено стање је стабилно. Још једна девојчица је такође у тешком стању, а остало двоје деце… »
Монструму који је бацио децу са терасе одређен притвор од 30 дана: Јосип Рођак се бранио ћутањем

Монструму који је бацио децу са терасе одређен притвор од 30 дана: Јосип Рођак се бранио ћутањем

Телеграф 01.03.2019
Обавиће се и примарно психијатријско вештачење, које ће утврдити његово душевно стање. Јосипу Рођаку, који је у четвртак бацио четворо деце са првог спрата куће на Пагу, одређен је једномесечни истражни затвор, казао је… »
Отац који је бацио децу са балкона заћутао пред тужиоцем! Лекари откривају: Деца од трауме нису могла ни да плачу! (фото)

Отац који је бацио децу са балкона заћутао пред тужиоцем! Лекари откривају: Деца од трауме нису могла ни да плачу! (фото)

Курир 01.03.2019
Синоћ после 23 сата у задарску полицију је приведен Јосип Рођак који је на Пагу с балкона породичне куће бацио четворо деце. Полиција га је пријавила за четвероструко тешко убиство у покушају, потврдила је портпаролка задарске… »

Вести дана »