Povezane vesti
Jovanović: Vlast neće da prizna da je napad na mene pokušaj ubistva
Novi magazin 01.03.2019
Novinar portala Žig info Milan Jovanović, kojem je nedavno zapaljena kuća, ocenio je da sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na njega bio pokušaj ubistva. On je tako za list Danas reagovao na izjavu tužioca Branka Stamenkovića da… »
Jovanović: Vlast neće da prizna da je paljenje kuće bio pokušaj ubistva
Nova ekonomija 01.03.2019
Novinar portala Žig info Milan Jovanović, kojem je nedavno zapaljena kuća, ocenio je da sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na njega bio pokušaj ubistva. On je tako za list Danas reagovao na izjavu tužioca Branka Stamenkovića da… »
Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva
Danas 01.03.2019
Nove potvrde da ispaljene čaure nisu dokaz pokušaja ubistva u slučaju napada i paljenja kuće novinara u Grockoj Sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na mene bio pokušaj ubistva, zaključuje novinar Milan Jovanović nakon izjave… »
Jovanović: Vlast neće da prizna da je napad na mene bio pokušaj ubistva
N1 Info 01.03.2019
Vesti dana »
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Sve o primirju na bliskom istoku: Ako Hezbolah prekrši dogovor Izrael će žestoko napasti
Kurir pre 25 minutajoš 60 povezanih