Povezane vesti
Jovanović: Vlast neće da prizna da je napad na mene pokušaj ubistva
Novi magazin 01.03.2019
Novinar portala Žig info Milan Jovanović, kojem je nedavno zapaljena kuća, ocenio je da sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na njega bio pokušaj ubistva. On je tako za list Danas reagovao na izjavu tužioca Branka Stamenkovića da… »
Jovanović: Vlast neće da prizna da je paljenje kuće bio pokušaj ubistva
Nova ekonomija 01.03.2019
Novinar portala Žig info Milan Jovanović, kojem je nedavno zapaljena kuća, ocenio je da sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na njega bio pokušaj ubistva. On je tako za list Danas reagovao na izjavu tužioca Branka Stamenkovića da… »
Jovanović: Vlast prikriva pokušaj mog ubistva
Danas 01.03.2019
Nove potvrde da ispaljene čaure nisu dokaz pokušaja ubistva u slučaju napada i paljenja kuće novinara u Grockoj Sve ukazuje na to da vlast neće da prizna da je napad na mene bio pokušaj ubistva, zaključuje novinar Milan Jovanović nakon izjave… »
Jovanović: Vlast neće da prizna da je napad na mene bio pokušaj ubistva
N1 Info 01.03.2019
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 4 satijoš 22 povezane

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 6 satijoš 12 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 48 minutajoš 45 povezanih