Повезане вести
Управо сам Претучена у аутобусу 95, ударио ме је песницом у главу и шутирао: Покушала да спасе девојку и возача, па добила…
Курир 01.03.2019
Путница са линије 95 објавила је узнемирујућу фотографију своје крваве главе, наводећи да је претукао путник када је покушала да смири инцидент који је избио у аутобусу. Наиме, како она тврди, на њу се окомио старији човек, јер… »
“Управо сам претучена у аутобусу ГСП” Девојка у болници након што ју је "путник ударао песницама у главу и шутирао"
Блиц 01.03.2019
- Претучена сам управо у аутобусу 95 од стране старијег господина. Ударио ме је песницом у око и главу и почео да шутира. Разлог је што сам му рекла да се не понаша насилно према девојци коју је грубо извукао из аутобуса да би… »
Претучена сам управо у аутобусу 95, ударио ме је песницом у главу и шутирао: Мина покушала да спречи насиље према другој…
Телеграф 01.03.2019
Девојка је крвава изашла из аутобуса. У градском аутобусу на линији 95 догодио се невиђен окршај путника, када је дебљи крај извукла једна девојка која је крвава изашла из аутобуса. На њу се окомио старији човек, јер га је… »
Вести дана »

Рука правде: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице
Бујановачке пре 13 минутајош 40 повезаних

Крај меча: Разводе Дача Икодиновић и Маја Огњеновић, откривено шта се дешавало
Свет & Скандал пре 8 минутајош 30 повезаних

Мушкарац који је провоцирао ухапшене пољопривреднике у Новом Саду раније сломио зуб ауто-превознику Јаћимовићу и претио Дијани Хрки
Нова пре 38 минутајош 8 повезаних