Povezane vesti

Stamatović: Vučiću, ne planiraš, valjda, da "razgraničavaš" i po Medveđi i Sijarinskoj Banji?

Pravda pre 50 dana
Stamaović tvrdi da je Vučić dokazao da priprema građane za priznanje nezavisnog Kosova, pozivajući se na nekakvo teritorijalno razgraničenje.
Zdrava Srbija (ZS) zahteva od predsednika Srpske napredne stranke da u svojoj brutalnoj partijskoj kampanji koju, zlopupotrebljavajući funkciju predsednika Republike, licemerno naziva "Budućnost Srbije", prestane da trguje... »

Stamatović: Vučić da prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije

Danas pre 50 dana
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije“.
Stamatović je ocenio da je jučerašnja izjava predsednika Srbije da će Medveđa i Sijarinska Banja ostati deo Srbije, „dokaz da Vučić priprema građane za priznanje nezavisnog Kosova, pozivajući se na nekakvo teritorijalno... »

Stamatović: Vučić da prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije

Beta pre 50 dana
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "prestane da trguje teritorijalnim integritetom i suverenitetom Srbije".  Stamatović je ocenio da je jučerašnja izjava predsednika Srbije da će Medvedja i Sijarinska Banja ostati... »
©2019 Netmark d.o.o.