Povezane vesti
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik
Novi magazin 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik, nikada neće biti praznik Srba
N1 Info 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik
Slobodna Evropa 01.03.2019
"Republika Srpska nastala pre: BiH" Dodik poručio da 1. mart nikada neće biti praznik Srba
Blic 01.03.2019
Jasan pokazatelj da je Republika Srpska nastala pre BiH jeste i činjenica da Bošnjaci proslavljaju svoj praznik "nezavisnosti" tek 1. marta, a Republika Srpska svoj dan 9. januara, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. – To što oni taj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. avgust: Blagi pad temperature, stiže i osveženje
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana

Tinkizijan: Hoću svoju prvu Ligu šampiona, "Cigani", vidimo se u utorak
Dnevnik pre 37 minutajoš 26 povezanih

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 37 minutajoš 124 povezane

Rhmz izdao hitno upozorenje za Beograd! Smrklo se nebo, stižu pljuskovi sa grmljavinom: Krenuće od ovih delova grada (foto)
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih