Povezane vesti
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik
Novi magazin 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik, nikada neće biti praznik Srba
N1 Info 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik
Slobodna Evropa 01.03.2019
"Republika Srpska nastala pre: BiH" Dodik poručio da 1. mart nikada neće biti praznik Srba
Blic 01.03.2019
Jasan pokazatelj da je Republika Srpska nastala pre BiH jeste i činjenica da Bošnjaci proslavljaju svoj praznik "nezavisnosti" tek 1. marta, a Republika Srpska svoj dan 9. januara, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. – To što oni taj… »
Vesti dana »
Ko je Dara iz Bugarske? Pobedila na Evroviziji pesmom „Bangaranga“, evo šta znače ti stihovi
Kurir pre 14 minutajoš 19 povezanih
Pobednik 70. Evrovizije je BUGARSKA! SRBIJA ZAVRŠILA NA 17. MESTU! Izrael IZVIŽDAN!
Svet & Skandal pre 49 minutajoš 2 povezane