Povezane vesti

Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik, nikada neće biti praznik Srba

Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik, nikada neće biti praznik Srba

N1 Info 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik

Novi magazin 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »

Slobodna Evropa 01.03.2019
"Republika Srpska nastala pre: BiH" Dodik poručio da 1. mart nikada neće biti praznik Srba

"Republika Srpska nastala pre: BiH" Dodik poručio da 1. mart nikada neće biti praznik Srba

Blic 01.03.2019
Jasan pokazatelj da je Republika Srpska nastala pre BiH jeste i činjenica da Bošnjaci proslavljaju svoj praznik "nezavisnosti" tek 1. marta, a Republika Srpska svoj dan 9. januara, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. – To što oni… »

Vesti dana »