Povezane vesti
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik
Novi magazin 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik, nikada neće biti praznik Srba
N1 Info 01.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su Socijaldemokratska partija BiH i njen predsednik Nermin Nikšić, čestitajući mu 1. mart kao Dan nezavisnosti BiH, "pokušali da se našale i da budu cinični". "Kao što mi je (američki… »
Dodik: Dan nezavisnosti BiH nije moj praznik
Slobodna Evropa 01.03.2019
"Republika Srpska nastala pre: BiH" Dodik poručio da 1. mart nikada neće biti praznik Srba
Blic 01.03.2019
Jasan pokazatelj da je Republika Srpska nastala pre BiH jeste i činjenica da Bošnjaci proslavljaju svoj praznik "nezavisnosti" tek 1. marta, a Republika Srpska svoj dan 9. januara, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. – To što oni taj… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 40 povezanih

BLOG Da li u Evropskom parlamentu znaju da ćemo za nekoliko meseci na izbore? Ovo je šest zaključaka današnje rasprave o nasilju u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 29 povezanih

Opozicija u Strazburu od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Brnabić i Dačića
Danas pre 30 minutajoš 21 povezana