Povezane vesti
Tači: Proterao sam Radoičića sa Kosova
RTS 01.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je "proterao s Kosova" Milana Radoičića. "O podeli Kosova, preuveličavanjem ovakvih tema, danas govore oni koji su pomogli Miloševiću ili su prijatelji Radoičića, kojeg sam proterao s Kosova", istakao je Tači… »
Tači priznao: ''Proterao sam Radoičića''
Pravda 01.03.2019
Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da je on "proterao s Kosova" Milana Radoičića. "O podeli Kosova preuveličavanjem ovakvih tema, danas govore oni koji su pomogli Miloševiću, ili su prijatelji Radojičića, kojeg… »
Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog
Dnevnik 01.03.2019
TIRANA/PRIŠTINA: Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da se podela Kosova može dogoditi samo preko njega mrtvog te da je ono za šta se on zalaže korekcija granice sa Srbijom i pridruživanje tzv. Preševske doline… »
Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog; Haradinaj: Tači naneo veliku štetu Kosovu
Večernje novosti 01.03.2019
Razmena teritorija se nikada neće desiti, razmena teritorija je pogodba i nikada neće biti dozvoljena, a podela Kosova se može dogoditi samo preko mene mrtvog, rekao je Tači. Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, tvrdi da podele i… »
Vesti dana »
Tramp predviđa da će se Iran vratiti za pregovarački sto: "Mogao bih da ih uništim za jedan dan"
N1 Info pre 3 satajoš 42 povezane
Zatvorena birališta u Mađarskoj, rekordni odziv birača od 77,8 odsto
Beta pre 26 minutajoš 148 povezanih
(Uživo) Propali pregovori Amerike i Irana, umalo izbila i tuča! Tramp naredio blokadu Ormuza, oglasio se Putin
Mondo pre 2 satajoš 62 povezane
Iran spreman na sporazum sa Amerikom! Oglasio se Pezeškijan nakon razgovora sa Putinom: Evo šta je "crvena linija" za Teheran
Blic pre 10 minutajoš 46 povezanih
Janik Siner osvojio masters u Monte Karlu i postao ponovo najbolji teniser na svetu
Danas pre 1 satjoš 59 povezanih