Povezane vesti
Tači: Proterao sam Radoičića sa Kosova
RTS 01.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je "proterao s Kosova" Milana Radoičića. "O podeli Kosova, preuveličavanjem ovakvih tema, danas govore oni koji su pomogli Miloševiću ili su prijatelji Radoičića, kojeg sam proterao s Kosova", istakao… »
Tači priznao: ''Proterao sam Radoičića''
Pravda 01.03.2019
Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da je on "proterao s Kosova" Milana Radoičića. "O podeli Kosova preuveličavanjem ovakvih tema, danas govore oni koji su pomogli Miloševiću, ili su prijatelji… »
Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog
Dnevnik 01.03.2019
TIRANA/PRIŠTINA: Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da se podela Kosova može dogoditi samo preko njega mrtvog te da je ono za šta se on zalaže korekcija granice sa Srbijom i pridruživanje tzv. Preševske… »
Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog; Haradinaj: Tači naneo veliku štetu Kosovu
Večernje novosti 01.03.2019
Razmena teritorija se nikada neće desiti, razmena teritorija je pogodba i nikada neće biti dozvoljena, a podela Kosova se može dogoditi samo preko mene mrtvog, rekao je Tači. Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, tvrdi da… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
NIN pre 2 satajoš 16 povezanih

Palestinske medicinske službe: U izraelskim napadima na Gazu tokom noći 23 ubijenih, među njima i deca
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Užas u Lazarevcu: Dve osobe stradale u požaru, vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana
Mondo pre 19 minutajoš 15 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 12 povezanih

Uhapšen investitor zgrade kod Manježa zbog malverzacija sa kupoprodajom luksuznih stanova
Nova pre 55 minutajoš 12 povezanih