Povezane vesti

Tači: Proterao sam Radoičića sa Kosova

Tači: Proterao sam Radoičića sa Kosova

RTS 01.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je "proterao s Kosova" Milana Radoičića. "O podeli Kosova, preuveličavanjem ovakvih tema, danas govore oni koji su pomogli Miloševiću ili su prijatelji Radoičića, kojeg sam proterao s Kosova", istakao… »
Tači priznao: ''Proterao sam Radoičića''

Tači priznao: ''Proterao sam Radoičića''

Pravda 01.03.2019
Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da je on "proterao s Kosova" Milana Radoičića. "O podeli Kosova preuveličavanjem ovakvih tema, danas govore oni koji su pomogli Miloševiću, ili su prijatelji… »
Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog

Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog

Dnevnik 01.03.2019
TIRANA/PRIŠTINA: Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je danas da se podela Kosova može dogoditi samo preko njega mrtvog te da je ono za šta se on zalaže korekcija granice sa Srbijom i pridruživanje tzv. Preševske… »
Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog; Haradinaj: Tači naneo veliku štetu Kosovu

Tači: Podela Kosova samo preko mene mrtvog; Haradinaj: Tači naneo veliku štetu Kosovu

Večernje novosti 01.03.2019
Razmena teritorija se nikada neće desiti, razmena teritorija je pogodba i nikada neće biti dozvoljena, a podela Kosova se može dogoditi samo preko mene mrtvog, rekao je Tači. Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, tvrdi da… »

Vesti dana »