Повезане вести

Тачи: Протерао сам Радоичића са Косова

Тачи: Протерао сам Радоичића са Косова

РТС 01.03.2019
Косовски председник Хашим Тачи изјавио је да је "протерао с Косова" Милана Радоичића. "О подели Косова, преувеличавањем оваквих тема, данас говоре они који су помогли Милошевићу или су пријатељи Радоичића, којег сам протерао с… »
Тачи признао: ''Протерао сам Радоичића''

Тачи признао: ''Протерао сам Радоичића''

Правда 01.03.2019
Председник привремених приштинских институција, Хашим Тачи, изјавио је данас да је он "протерао с Косова" Милана Радоичића. "О подели Косова преувеличавањем оваквих тема, данас говоре они који су помогли Милошевићу, или су… »
Тачи: Подела Косова само преко мене мртвог

Тачи: Подела Косова само преко мене мртвог

Дневник 01.03.2019
ТИРАНА/ПРИШТИНА: Председник привремених приштинских институција, Хашим Тачи, изјавио је данас да се подела Косова може догодити само преко њега мртвог те да је оно за шта се он залаже корекција границе са Србијом и придруживање… »
Тачи: Подела Косова само преко мене мртвог; Харадинај: Тачи нанео велику штету Косову

Тачи: Подела Косова само преко мене мртвог; Харадинај: Тачи нанео велику штету Косову

Вечерње новости 01.03.2019
Размена територија се никада неће десити, размена територија је погодба и никада неће бити дозвољена, а подела Косова се може догодити само преко мене мртвог, рекао је Тачи. Председник привремених приштинских институција, Хашим… »

Вести дана »