Povezane vesti

"Upropastio me je*eni rijaliti! Prokleta sam!" Luna doživela jezivi nervni slom, šutirala sve oko sebe, lomila kamere, a onda…

"Upropastio me je*eni rijaliti! Prokleta sam!" Luna doživela jezivi nervni slom, šutirala sve oko sebe, lomila kamere, a onda…

Telegraf 01.03.2019
Luna je potpuno izgubila kontrolu i počela da ruši sve pred sobom. Luna Đogani je tokom prethodne noći raskinula sa Markom Miljkovićem, da bi se njih dvoje posle toga ponovo pomirili, ali i opet raskinuli. Nakon što su porazgovarali u dvorištu i shvatili… »
Luna se posle raskida i nervnog sloma uvukla Marku u krevet usred noći, evo kako je on reagovao kada ju je video! (video)

Luna se posle raskida i nervnog sloma uvukla Marku u krevet usred noći, evo kako je on reagovao kada ju je video! (video)

Telegraf 01.03.2019
Iako su raskinuli pre toga i Luna je ronila suze u Pabu, odlučila je da ga "iznenadi" dok spava. Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su u toku noći raskinuli, nakon čega je blogerka plakala i kukala u Pabu, dok ju je tešio Savo Perović. Ipak, i posle… »

Vesti dana »