Повезане вести
Бакси закуцали плеј-оф
Моззарт спорт 02.03.2019
Синоћном победом над Лејкерсима, којој је присуствовао и Новак Ђоковић лидери Источне конференције први обезбедили наставак сезоне. Минуле вечери НБА је добио првог учесника плеј-офа текуће сезоне. У питању су Милвоки Бакси који… »
Новак отишао на НБА утакмицу, а онда му је стигла снажна порука
Вести онлине 02.03.2019
Са великом радошћу пренео је утиске из дома једног од највећих спортских клубова на свету. - Поздрав Лос Анђелесе, Новак Ђоковић овде. Дошао сам да гледам најбоље кошаркаше на планети у "Стејплс центру", Лејкерсе против… »
Новак Ђоковић и Карим Абдул-Џабар заједно гледали пораз Лејкерса
Спортски журнал 02.03.2019
Милвоки је у ноћи између петка и суботе са 131:120 савладао Лос Анђелес Лејкерсе у Стејплс Центру, а меч је из првог реда, у друштву легенде НБА лиге и једног од најбољих кошаркаша свих времена, Карима Абдула-Џабара, посматрао… »
Лејкерсима не помаже ни Новак Ђоковић (ВИДЕО)
Н1 Инфо 02.03.2019
Новак Ђоковић припрема се за турнир у Индијан Велсу, а време у Калифорнији искористио је и да погледа један НБА меч. Ђоковић је присуствовао новом поразу Лос Анђелес Лејкерса, овога пута бољи су били Милвоки Бакси 131:120, а… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Повећан водостај Велике Мораве у Свилајнцу, река све више надолази: Понтонски мост затворен за саобраћај због безбедности грађана
РИНА пре 10 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 8 сатијош 32 повезане