Povezane vesti
Dačić: Teško do dogovora ako se očekuje da Srbija prizna Kosovo
N1 Info 02.03.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da Srbija neće preduzimati korake koji bi remetili dijalog Beograda i Prištine ali da će "teško biti dogovora" ako neko očekuje da Srbija prizna Kosovo. Izvor: Tanjug "Mi nećemo preduzimati ništa što… »
Dačić: Teško do dogovora ako se očekuje da priznamo Kosovo
Novi magazin 02.03.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da Srbija neće preduzimati korake koji bi remetili dijalog Beograda i Prištine ali da će "teško biti dogovora" ako neko očekuje da Srbija prizna Kosovo, saopštio je MSP Srbije. "Mi nećemo preduzimati… »
U Prištini ima 100 puta više albanskih zastava nego kosovskih, da budemo realni, oni hoće "Veliku Albaniju": Dačić se osvrnuo…
Telegraf 02.03.2019
- Mi smo spremni za kompromise, ali albanska strana misli da je kompromis da mi priznamo njihov jednostrani akt, da Srbija danas prizna nezavisno Kosovo - rekao je ministar spoljih poslova. Ako postoji politička volja za rešavanje problema, svaki problem… »
Dačić poručio iz grčke: Nemojmo da se pravimo naivni da će Kosovo i Albanija biti dve države. Mi nismo deca
Večernje novosti 02.03.2019
Ako postoji politička volja za rešavanje problema, svaki problem je moguće rešiti, a Srbija želi da se postigne dogovor sa Prištinom. Ako postoji politička volja za rešavanje problema, svaki problem je moguće rešiti, a Srbija želi da se postigne dogovor… »
Vesti dana »

Ponovo vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Vreme pre 25 minutajoš 25 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 20 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinski dronovi zasuli Rusiju, gori skladište nafte, nebo nad Sočijem zatvoreno
Nova pre 10 minutajoš 10 povezanih

Marković: Amerika ne želi "Oluju" da proglasi za zločin, podseća je na njenu ulogu u Gazi
RTS pre 0 minutajoš 10 povezanih