Povezane vesti
"Ne mogu da je pogledam ovakvu, to što sam videla je jezivo!" Majka Zerine Hećo očajna zbog psihičkog stanja svoje ćerke
Telegraf 02.03.2019
Ja ne znam šta više da radim. Potpuno sam nemoćna. Moja jedina želja je da ona izađe iz rijalitija - rekla je Zerinina majka Sanela. Majka Zerine Hećo, Sanela Mašić, očajna je zbog onoga što je njena ćerka uradila prethodne noći u Zadruzi i… »
Svi su bili šokirani kada je Zerina obrijala glavu, a evo šta joj je poručila Zorica Marković! (video)
Telegraf 02.03.2019
Zorica je kasnije sedela sa Zerinom u kupatilu i pričala. Zerina Hećo sinoć je brijačem potpuno obrijala glavu i promenila lični opis. Malo ko u Zadruzi nije zaplakao zbog ovog njenog poteza, a kada ju je videla Zorica Marković, reagovala je potpuno… »
Neviđeno u Zadruzi: Zerina obrijala glavu! Uzela makaze i brijač, pa promenila lični opis! (video)
Telegraf 02.03.2019
Zerina je iz besa potpuno obrijala glavu u kupatilu - i sada je ćelava. Zerina Hećo sinoć je nakon "Igre istine" otišla u kupatilo i nakon što je makazama odsekla kosu, brijačem je potpuno obrijala glavu! Zerina je nedavno doživela nervni slom… »
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 7 satijoš 28 povezanih

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi „Global 2000“
Sputnik pre 10 minutajoš 21 povezana

Novi Sad: Mladiću koji se suprotstavio huliganima u Futogu godinu dana kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih