Повезане вести

Лукин отац на синовљевом гробу открио: Милићев ме није посетио, његова мајка нам 4 године није изјавила саучешће! Нико не…

Лукин отац на синовљевом гробу открио: Милићев ме није посетио, његова мајка нам 4 године није изјавила саучешће! Нико не…

Курир 02.03.2019
Отац Луке Јовановића (21), кога је 2014. "кантрименом" прегазио Марко Милићев, каже да му није јасно због чега је он јуче тајно изашао из Забеле. Бојан и Сања Јовановић, отац и маћеха Луке Јовановића (21), који је 2014. године… »
Потресна изјава оца Луке Јовановића: Милићев је пуштен и сад ће у кафану, а ја ћу сину на гроб

Потресна изјава оца Луке Јовановића: Милићев је пуштен и сад ће у кафану, а ја ћу сину на гроб

Блиц 02.03.2019
После четири и по године иза решетака, Марко Милићев, који је усмртио Луку Јовановића (21) у јулу 2014. у Београду, јуче је пуштен на слободу из затвора. Отац преминулог младића, Бојан Јовановић, згрожен је Милићевим изласком с… »
Милићев на слободи, сумња у пресуду остаје

Милићев на слободи, сумња у пресуду остаје

Политика 02.03.2019
Бојан Јовановић, чији је син Лука преминуо после саобраћајне несреће на Бранковом мосту 2014. године сматра да су многа питања још без одговора. Марко Милићев, који је 25. јуна 2014. године возећи аутомобил „мини кантримен” на… »

Вести дана »