Povezane vesti
Indi muku muči sa neprijateljima! Navalili na pevačicu, a ona konačno našla butalan način da se obračuna! Sada ih se stvarno…
Kurir 02.03.2019
Indi Aradinović ima problema sa ljudima koji joj se neprestano mešaju u život. Kako sama kaže, neprijatleji, mali i veliki su toliko navalili na nju, pa je pevačica jasnom porukom "oterala" sve one koji joj staju na crtu. Ona se obratila fanovima, alii… »
PROSTAČKI! Indi na Instagramu: POPU*ITE JEDAN VELIKI KU**C!
Svet & Skandal 02.03.2019
Pevačica Indi Aradinović, izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, a njena najnovija objava u velikoj meri šokirala je javnost, jer nije birala reči kada se brutalnom porukom obratila svim neprijateljima koji joj se mešaju u život. – Svim mojim malim i… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju: Danas 35 stepeni, a večeras haos! Grad, oluje i naglo zahlađenje
Alo pre 35 minutajoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 30 minutajoš 1 povezana