Povezane vesti
Tragična ispovest žene ubijenog Rifata: Kolege su maltretirale mog muža
Kurir 02.03.2019
Nijednom za ovih deset godina nisam poverovala, čak ni posumnjala da je moj suprug Rifat mogao da se ubije. Nikakav razlog nije postojao. Fino smo živeli, troje male dece smo imali. Nismo imali dugove, ni sa kim nikakav problem. Ovo u ispovesti za Kurir… »
Smrt mesara: Znala sam da je ubijen, ali nisam mogla to da dokažem
Večernje novosti 02.03.2019
Mirsada Tiganj iz Tutina, koja je devet godina čekala na istragu o smrti supruga Rifata, za "Novosti": Nikada me niko iz tužilaštva i suda nije zvao. DNK je, kako sam čula, uzet od 13 sumnjivih osoba. NIKADA nisam poverovala u zvaničnu policijsku verziju… »
Istina se 9 godina krila u neotvorenoj koverti: Dve verzije misteriozne smrti mesara iz Tutina za kog su tvrdili da se "ubio…
Blic 01.03.2019
Tutinka Mirsada Tiganj, čiji je suprug Rifat pre skoro deset godina nastradao pod još uvek nejasnim okolnostima na radnom mestu, veruje da je on ubijen i da obdukcioni nalaz, koji je slučajno pronašla pre nekoliko meseci, to jasno dokazuje. Ova samohrana… »
Vesti dana »
Evo koliko novca su zaradili vaterpolisti Srbije za zlato: Već u ponedeljak će im biti uplaćen na račune
Mondo pre 5 satijoš 7 povezanih
Na današnji dan, 26. januar: Srušio se JAT-ov avion, umrla Ava Gardner, poginuo Kobi Brajant
N1 Info pre 51 minutajoš 2 povezane
"Bravo braćo šampioni" Estrada slavi pobedu delfina - Voditeljka pratila iz prvih redova, a pevač puca od ponosa: "Hoće neko na vaterpolo?"
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Nećemo odustati od Donbasa, tražimo kompromis; Moskva: Tramp ima poziv da poseti Rusiju
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana
Rallye Monte Carlo 2026 - Oliver Solberg najmlađi pobednik u istoriji Montea
Auto magazin pre 6 satijoš 1 povezana