Повезане вести
Стојковић ‘хладне главе’: Не кријемо иза грешака судија, видело се да је гол Партизана нерегуларан
Хот спорт 03.03.2019
Вечити дерби који је за нама и даље изазива много пажње. Изабраници Владана Милојевића дан после ремија са трећепласираним Партизаном истичу да се труде да не размишљају превише о спорним судијским одлукама. Страсти се не… »
Филип Стојковић: Никад се не кријемо иза судија
Нови магазин 03.03.2019
Фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић рекао је данас да су спорне ситуације, кошкања и прекиди утицали на крајњи резултат утакмице са Партизаном, али да црвено-бели не желе да се крију иза одлука које су на њихову штету… »
Стојковић: Жао ми је што су грешке увек против нас
Мондо 03.03.2019
"Много се пише о спорним ситуацијама, кошкању, прекидима игре. Све је то утицало на крајни резултат, али ми никада нисмо фокус после утакмица стављали на судијске одлуке", рекао је трећи капитен црвено-белих, Филип Стојковић… »
Савић: На табели је све јасно, не расправљам се са будалама; Јованчић: Нерешен исход праведан
Вечерње новости 03.03.2019
Мислим да се у неким ситуацијама нису понашали како треба, али честитао бих на утакмици и њима и својим саиграчима - рекао је капитен Црвене звезде после 159. вечитог дербија. Фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић рекао је да… »
Н. Г. Милетић: Били смо бољи, Звезда из једног шута дала гол
Спортски журнал 03.03.2019
Немања Г. Милетић је у дуелу против Црвене звезде показао једну од својих најбољих игара у црно-белом дресу, нарочито је био добар у првом полувремену. – Нисмо успели да задржимо предност. Криво ми је због тога! Леви бек Парног… »
Милојевић: Оштећени смо, ово је "тајванска канаста"
Вечерње новости 02.03.2019
Добили смо одмах на клупи информацију да је гол био регуларан. Било би сасвим другачије да је тај гол био признат и ко зна какав би био ток - казао је Милојевић. Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је… »
Први човек Судијске комисије ФСС: Звезди поништен регуларан гол, Николић је морао да добије црвени картон
Вечерње новости 02.03.2019
Било је нервозно, пуно прекршаја. Очигледно да су неки, не сви играчи, али добар део њих, као и тренери подлегли атмосфери у дербију и томе шта он носи - рекао је Петровић. Први човек Судијске комисије Фудбалског савеза Србије… »
Вести дана »
Потресан сусрет оца и мајке који су изгубили своје синове, и камен би заплакао
Озон пресс пре 4 сатијош 36 повезаних
Бела кућа демантовала Сијарта: Мађарска изузета од америчких санкција само на годину дана
Нова пре 12 минутајош 30 повезаних
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 6 сатијош 27 повезаних
Дудић бесан после пенала у надокнади: ''Шта год да кажем, испашћу будала''
Спортске.нет пре 56 минутајош 32 повезане