Povezane vesti
Terao je da jede izmet, burgijom je bušio po telu, golu je vukao kroz grad... Žena iz Sremske Kamenice do detalja opisala…
Kurir 03.03.2019
B.Č. (39) iz Sremske Kamenice tvrdi da ju je 2016. u vikendici kod Fruške gore tadašnji muž tukao, maltretirao, a na kraju i silovao, da bi potom to isto dozvolo i njihovom kumu i njegovom prijatelju. Ona je još pre dve godine ceo slučaj prijavila… »
Potresna ispovest oca žene iz Sremske Kamenice koju su silovali muž, kum i prijatelj: Moja ćerka krišom plače, a unuk nam je…
Kurir 03.03.2019
Slučaj stravičnog iživljavanja nad B. Č. (39) iz Sremske Kamenice koji je šokirao 2016. godine Srbiju, još nije dobio epilog pred sudom. Žena je još u novembru 2016. prijavila policiji da su je muž, kum i prijatelj tukli i silovali pred desetogodišnjim… »
Žena koju su silovali muž, kum i prijatelj tvrdi: "Suprug mi je burgijom bušio po nogama, stavljao mi ljute paprike u nos…
Blic 02.03.2019
B. Č. (39), nesrećna žena iz Sremske Kamenice koja je još pre dve godine prijavila policiji da ju je tadašnji muž tukao, silovao, a potom pustio da je siluju i njihov kum i njegov prijatelj u vikedici kod Fruške gore 2016. godine, u ispovesti za jednu… »
Vesti dana »

"Želi da uzme sve" Rok je 60 dana, Putin otkrio Trampu planove za rat u Ukrajini
Alo pre 23 minutajoš 27 povezanih

Vučević: Ne blokiraju studenti studente, nego blokaderi decu koja polažu ispit
NIN pre 38 minutajoš 21 povezana

Vreme danas: Pretežno sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 18 povezanih

Predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike probudila i izbacila studente u blokadi sa fakulteta (foto)
Blic pre 8 minutajoš 12 povezanih

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Blic pre 33 minutajoš 15 povezanih