Povezane vesti
Koliko su Splićani jadni: Ponovo "bacali vaterpoliste"
Mondo 03.03.2019
Na tradicionalnom karnevalu maškara u Kaštel Sućurcu blizu Splita, glavna je zabava bila da se "vaterpolisti Crvene zvezde bace u more", dok je na kraju nečeg što je doživljeno kao neviđena fešta - spaljena maska Milorada Pupovca. Foto… »
Govor mržnje u Hrvatskoj: Ponovo slavili ustaške „Maksove mesare“ na utakmici (foto)
Sputnik 03.03.2019
Navijači splitskog fudbalskog kluba „Hajduk“, na utakmici koja je igrana u Zaprešiću, nosili su transparent „Maksovi mesari“, kojim slave zloglasnog ustaškog ubicu iz Drugog svetskog rata. Pripadnici navijačke grupe „Torcida“ skandalozni… »
Novi skandal u Splitu: Vaterpoliste bacali u more, "spalili" Pupovca (VIDEO)
Vesti online 03.03.2019
Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna zabava je bila bacanje "vaterpoliste Crvene zvezde" u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca. Umesto da se srame zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu… »
Novi skandal U SPLITU: Bacali vaterpoliste, spalili Pupovca (video)
Večernje novosti 03.03.2019
Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna je zabava bila da se vaterpoliste ”Crvene zvezde” ”baca” u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca. OD STALNOG DOPISNIKA - ZAGREB Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima… »
Vesti dana »
Tramp: Zauzećemo Pojas Gaze na osnovu autoriteta SAD; Šara: Trampov plan je zločin koji će na kraju propasti
RTS pre 9 minutajoš 3 povezane
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Posle jutarnjeg mraza, tokom dana kiša i sneg, duvaće i košava - temperatura do 8 stepeni
RTS pre 9 minutajoš 4 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana